Defnemm43 Kizlar son 4 günümüz kaldı ve zaman geçmiyor zaman yaklastikca eşim ve bende aşırı duygusallık başladı ve bende korku sizlerin nasıl geçiyor bakalım🤗
Defnerabia Defnemm43 son 8 agrılardan ve temızlık telasından duygusal bir his yasayamıyorum sadece biraz agresiflk var bndede ortalığı düzenlemeye calıstıkca dagılmasına sinir oluyorum sadece 😞 benım ıkıncı gebelıgım ☺️
Cmileozdmr Defnemm43 Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin insllh canım bizim daha 44 günümüz var Allahın izniyle
Yasgul45 Defnemm43 bizde de son 5 ve öğlenfen beri sağ kasığımda bi batma ve ağrı var yürümekte zorlanıyorum normal mi
Defnemm43 Defnerabia Ben temizlik yapmadım çünkü tahinimiz çıktı ewimi tasiyacam 1 aya kalmadan o yüzden de vakit geciremiyorum ewde
Buseseyma Defnerabia ay benimde son 5 . Evi sadece topluyorum düzenli dursun diye . Ama bugün de doğum olmadi diye salıyorum yapmak içimden gelmez oldu
SutlacimiYedimmiBen Defnerabia son 9 gunum ve ayni seyleri yaşıyoruz bnmde ikonci dogum olucak biraz heyecan var birazda nasl yapicam diye kaygilaniyorum
Defnemm43 Yaseminozc Aynen canm ya sağ salim geçsin su günler son zamanlar bişi olur mu falan die korku iyice sardı birde baş dönmem çok fazla bugün baygınlık geçirdim kısa süreliğine o yüzden bian önce gelsin geçsin istiyorum
Seyhasya Yaseminozc bende salı gününu Allahım yardımcımız olsun inşallah çok heyecanliyim korku heyecan karisik
Defnemm43 Cmileozdmr Amin inşallah canm hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim
Defnemm43 Busra030409 Canm eşimin tayini çıktı o yüzden normal doğumu beklemedim biz direk sezeryana karar verdik o yüzden çatı kontrolü yapılmadı
Defnerabia Busra030409 acklık hakkında bilgim yok canım dokturum zırt pırt alttan muayene edılmesıne karsı catı muayenesı bile yapmadı anlamsız ve kesınlıgı yok dıye o yuzden bılmıyorum mutlaka vardır ama yogun akıntı gelmeye basladı cunku önceden yoktu
Defnemm43 Yasgul45 Kuzum benimde kasıklarımda ağrı vardı ki yuruyemiyorum o derece doktor şey dedi çocuk kasiklara baskı yaptığı için son zamanlarda normal bu sekilde demişti nst de ağrım çıkmadı çünkü ama genelde bı doktoruna danış
Defnemm43 minikbaby06 Alh olmayanlara nasip etsin ya gerçekten cok ayrı duygular rabbim o yolda eylemesin denir bizde rabbim sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah 🥰
Efsn-28 Haftama girdim günüm bitti nişanım 3 gun once geldi sancı kasılma var ama düzenli degil 🤦♀️😶 son gunlerde beklemek 9 ayı beklemekten daha zormus Allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah
Hulyapoyraz Son 3 gun ne heyacan var ne korku 2.gebeliğim bnde bi sorun var galiba 😂😂sadece merak ediyorum kızım kime benziyor nazlı hanim kızım yüzünü göstermiyor 9aydir kenardan köşeden gorduk hep abisi cok heyecanlı
Defnemm43 Hulyapoyraz Bu yıldı bebeklerin huyu galiba bizde göremedik hiç canm bende de yok korku sadece bı duygusallik çöktü ilk gebeliğim olmasına rağmen🤣