Denizesin Mimhb Burda ilaç hemen bulunmuyor.pandemiden dolayı da hem gelmez dedi kaç tane eczane ile görüştüm. 1 kutu bulduk onu da içti . Artık bayramdan sonra yeniden doktora gidicez
Mimhb Denizesin internetten sipariş ver gelir zaten takviye edici gıda olarak geçiyor onlar reçetesiz de alabilirsin.
Gulcann2810 Aynı sorun benim eşimde de vardı. Hareketlilik %0′dı. Doktor ilaç yazdı ve ek olarak aktardan karışım aldık. Aktarda sperm hareketliliği için karışım derseniz yardımcı oluyorlar zaten. Çok şükür o ay hamile kaldım. 🤲
Denizesin Gulcann2810 Sıfırdan mi hamile kaldin bizim 18 hareketlilik hızı 2 ay oldu ilaç kullanıyor hala hamile kalmadım olmazsa yeniden doktora gidicem.kac aydr bekliyorsujuz canm
Gulcann2810 Canım aktara gidip sperm hareketliliği için karışım derseniz onlar hazırlayıp veriyor. İçine baya çeşit koyuyorlar . Arı sütü , polen, bal,pekmez vs.
Bfduam minikbirisi genelde ilkinde tutmuyormuş zaten, komşumda ikincide tutmuştu. Hayırlı olsun miniğiniz şimdiden:)
Esos93 Bfduam ilacin adını inaninki hatırlamıyorum gunde 3 kez iciyodu ama onu hatirliyorum insallah tez zamanda hamile kalirsin canm
Gulcann2810 Denizesin Evet canım hareket hızı %0′dı. 8 aydır bekliyorduk doktora gittik sperm sayısı güzel ama hareketlilik hiç yok dedi. İlaç ve aktardan aldığımız karışımı kullandığı ay hamile kaldım çok şükür. Şuan 2 aylık hamileyim.
whitedream Denizesin sabah akşam 2 şer kaşık tüketsin canım.bide fındık fıstık badem cevizi ezip bal koy içine günde 2 kaşık ta onu yesin
Denizesin Bankacianne48 Canım çakşır suyu karaciğere çok zarar veriyor hastanelik olan var 1 gün eşim çok rahatsızlandı bunun yüzünden içmeyin icirmeyin
Bankacianne48 Denizesin o zaman kişiye göre değişiyor demekki cnm bi rahatsızlığı varsa tetiklemis olabilir bizde sikinti olmadi 3 sise falan icti toplamda esim
Denizesin Bankacianne48 Kişiden kişiye değişiyor olabilir evet eşimde başka bir sorun yok ama bilmiyorum .nekadar tüketti kaç gram birde gebelik oldumu
Bankacianne48 Denizesin oldu cnm ama takviye eczane den de bi ilac almıştık adini hatırlamıyorum toz boyle suya karıştırıp iciyo oda cok etkili ilk cocukta biz cok uğraştık ikimizde sorunluyduk sonra korundugumuz halde suan ikinciye hamileyim 3 yaş aralari olacak yani diyeceğim etkisi uzun sürüyor 😆
Denizesin Bankacianne48 ya ne güzel . Ne sorunun vardı.ne kadar zamanda düzeldi.biz 19 ay oldu olmuyor doktora da gittik bende bir sorun yok değerlerinin çok iyi olduğunu söyledi doktorum başkada doktorlara da gittim onarda aynı şeyi söylediler sonra işte eşim gitti onda sperm hareket hızı düşük dendi.bu 3.ayimiz yeniden ovulasyon aldık onunla takip ediyorum.insallah Allah bize de nasip eder