NebahatBoncuk Merhaba habımlar ins nasipse 10 gün kadar bi sürem.var sezeryanla doğacak oğlum. Göbek üstü tuýlenmem cok acaba agda yaptirsam olurmu. Tehlikesi varmi
Busbushatun NebahatBoncuk tehlıkesı yok ama gebelıge baglı tuylenme sonra dokuluyor canm agda yaparsan basına sararsın bos yere
tazeaane NebahatBoncuk canım bana doktorum göbeğine ağda yapma demişti. Doğumdan sonra zaten dökülen olur. Doktorlarda o hareketle oradaki kılı tüyü farketmez emin ol. 😊
NebahatBoncuk Busbushatun yok ya bekarkende vardi benim . Mübarek erkek olacakmışım son anda kız olmuşum heralde 😅😅
Busbushatun NebahatBoncuk ozaman aldırabılırsın bı sıkıntı yok zaten 10 gun kalmıs nolucak dogum baslasa nolur gıder dogurrsun:) şaka bı yana benm doktorm onay verıyordu hatta dusuk tehlıkem varken erken dogum rıskım varken dahı yaptırmama ızın verdı bseyde olmadı
NebahatBoncuk tazeaane yaaa. Bilemedimki iste pazartesi kontrol var soracam bakalim. Doktorlar temiz olsun istiyorlarmis sezeryan ya. Dikerken kılı filanda icine diker iltihap kapar korkuyorum 😅😅
idiloska NebahatBoncuk ben yaptırdım hatta ağda bandı ile kendim yaptım geçen gün, 4-5 tane çıkmış sinir oldum yapıştırdım çektim, acımadı.
lifeofmybaby NebahatBoncuk ben göbeğime normalde ağda yaparım ama hamilelikte hiç yapmadım. Hem ağda sıcak oldugu için endişelendim hemde çatlak oluşumu olabiliyormuş deriyi incelttiği için. Tercih sizin🤷🏼♀️
NebahatBoncuk lifeofmybaby göbegim zaten türkiye haritasi gibi oldu mubarek. Bu cocuk bütün vucudumu ele gecirdi 😅😅
Bencisuce NebahatBoncuk bence çok rahatsız oluyorsanız ağda yerine 1 kereye mahsus jilet uygulayın derim.
lifeofmybaby NebahatBoncuk o zaman ağdayı iyice ılıtıp sür bir şey olmaz 😂 sıcak sürmemeye özen göster