Glmsr Kızlar pentiden emzirme sütyeni aldm 75c beden göğüs ölçüsü ıyi ama sırt kısmı dar geldi sanki çok sıkıyor bir beden büyük mu almalıyım? şimdiye kadar göğüslerim hiç büyümedi diye kendi bedenimi aldm ama acaba büyür mu şu an 29 haftaligim
HicranKzn Glmsr göğüsler süt dolacak biraz daha irileşecek bence büyük al bide daha 29 haftalıksın 40 a kadarrr😁 40 dan sonrası var ona göre al derim👍🏻
Gozdealpu Glmsr ben c yerine D aldım. D de arka kısım daha geniş oluyor. Bi de göğüs sütten dolayı büyüyecek 1 beden büyük alsanız daha rahat edersiniz. Harf kısmı da önemli. Ben 85c de rahat değilim ama 85d de rahatım.
Htcncl Canım benim ölçüm normalde 90, emzirme sütyenini 105 verdiler 😭 Normal mi dedim, şimdi bile çok büyüdüler zaten, süt dolunca daha da büyüyecek normal dediler 😭 Büyük büyük al bence rahat edersin
Glmsr Htcncl evet benm aldığım simdi bile anca oldu ordaki bayanda hiç büyük alın falan demedi değişim yaparlar mi acaba bi dünya da para verdm😂
Glmsr Gozdealpu bende c mi daha dar d mi onu bilemedim aldm eve gelince denedm baya sıkı gerçi evde normalde hiç sutyen takmam ama o zaman evde sürekli birileri olacak takmam gerekir heralde
Mirmirlokum Glmsr emzirme sütyeni çok büyük alınmaz bedeninizin çok az üstü alın sadece emzirme görevinde rahatlık sağlamasın göğsünüzüde toparlasın 😊
Glmsr Funda08 emzirme sutyenini 65 e aldm emzirme atletinede 40 tl dedi pahalı geldi ama herkes penti tavsiye ettiği için aldm
Mirmirlokum Glmsr 80 b alırsan sırtın rahat eder göğsün aynı kalır ama göğüste biraz sıktıysa ya da tam oturduysa 80 c de alabilirsin bende suwenden aldım hep düz çıkartıyodu dantelli yeni model çıkarttı hem şık hem rahat tavsiye ederim 🤗