Busra45b Arkadaşlar gebeliğin kaçıncı haftasında yada kaçıncı haftasına kadar vajinal muayne olur sizce hiç olan var mı ileri haftalarda olmanın sakıncası var mıdır yada? 12 haftalık hamileyim düşük tehlikem var vajinal muayne zarar verir mi?
Demir06 Busra45b ben 24 haftalıkken oldum daha geçen hafta.Vajinal ultrason yaptılar ve elle muayane ettiler toplamda 40-50 dk falan sürdü.Sonrasında bir şikayetim kanamam falan olmadı.
Sedasmsk Busra45b ben bugün ilk defa oldum 23. Haftamdayim rahim uzunluğunu ölçmek için çok uzun sürmedi hiç istemiyordum alttan muayene ama korkulcak bisey yokmus
Dilay24 Merhabalar, bende 10. Haftaya kadar vajinal muayine olmuştum. Bende de bir sıkıntı olmadı. Zararlı olsa doktorunuz yapmaz. Benim de 10. Haftadan sonra hep karnımdan baktı doktorum. Geçmiş olsun. Rabbim sağ salim bebişiniz kavuştursun, 🤲🌸
Demir06 plakayerli rahim ağzını ölçtüler uzun sürdü emin olmak istediler,ona göre hastaneye yatışıma karar verilecekti.Elle de rahim ağzında yumuşama,açılma var mı ona baktılar.