Gizem957 yatışın yapılıyor, snra odaya hemsire falan gelıyor damar yolun acılıyor. Nst ye baglanıyorsun. Doktorun gelıyor bakıyor konusuyor snrasında sedye ile amelıyathaneye gidiyorsun. Sedye ile oldugu ıcın senın bındıgın asansor buyuk oluyor ailen ve yakınların diger asansorle amelıyathanenın kapısına kadar gelıyor. Onlarla orada vedalasıp ıcerı gırıyorsun. Ben tek korkum spinal oldum iğneydi. İgnedrn cok korkuyorum normalde de. İçeride şen şakrak hemşireler. Hepsı ayrı bı güler yüzlü, özenle secilmiş gibiler. Allah hepsınden razı olsun. Senınle konusmalar, rahatlatmaya calışmalar, sorular soruyorlar falan konusturup iyi olmanı saglıyorlar. Snra anestezici geldi. Oturtup hafif kamburlastırıp iğneyi yapacak. Bnım önüme yastık verdiler. Ben iğne korkusuna tityorum tabı kımıldama dıyor bı yandan tutamıyorum kendımı. Ama korkulcakk hic bır sey yok hıssetmıyorsun cunku. Kan aldırırken bıle daha cok hıssedıyorsun. Sonra senı yatırıp sonda takıyorlar. Sen ılkten boyle uyuşmadım daha falan zannedıyorsun ama sana oyle gelecek uyuşmuş oluyorsun sondayı takmışlar haberım yok. Ayaklarıma bir sey sürdüler ne sürdüler bılmıyorum. Belkı de uyustugunu teyit ettler. Bii fikrim yoktu. İğneden cok korkup kendımı sıkmışım kı ığne işlemi bitip kendımı salınca midem bulandı gözüm karardı. Damar yolu acık oluyor ya ilaç verdiler. Zaten 9 da girdim 9. 11de bebegım dogdu. Yanı uzun gibi duruyor ama kısa sürüyor. Snra bebegi gösterdiler. Bbek gitti arkasından bnı yolladılar odaya. Bir sey hissedilmiyor gayet rahat gercekten 😍. Uzun bi süre bir sey yemıyoruz zaten. Geceden aç oluyoruz. Aksamına da yürütüyorlar. Eger kalktıysan bi sorun yoksa sondayı cıkartıyolar. Agrılar oldugunda iğne yapacak oldular bn korktugum için istemedim fitille idare ettim ama agrıyı cektım cok. İğne olsam rahatlayacaktım ama malesef. Tbı süt grlse bebek emmez, bebek emse süt gelmez olayları da var hiç canınızı sıkmayın. Bnım bebegım emmıyordu. Biz onu bir cok pozisyonda emzırmeyı denedık ama olmadı. Mecbur mama verılıyordu. Bebegı tutmayı beceremıyordum. Bebegın altını alamıyordum. Cok korktumm sankı hıc değiştirecemeyegım sandım heralde, logusalık psikolojılerı ☺️Zaten bebekte memeyı tutmuyordu, hemşireler biz 3 4 kişi emzzirmeyi denıyorduk zorladı bıraz. Megersem dil altı bagı varmış. Tabı sonradan alıştı ama 1 ay gecmiştir. emmedıgı içın hastaneden cıkamadık cunku kan sekerı dusuk cıkıyordu. Hastane izin vermıyordu. Derken şimdi buyudu 3 bucuk yasına geldı neredeyse. Şuan da ikinci hamileliğim, bakalım bu bebiş neye zorlayacak bızı 🥰 saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza ☺️