Gulaytuncer Kızlar iyi geceler 29+2 hamileyim son 3 saattir kasıklarım ve bel çukurum ağrıyor regl olcam zannediyorum hamile olmasam erken doğum gbi bi şey olmaz dimi aynı durumu yaşayan var mı yoksa normal mi ne yapsam geçer
HaticeeKubraa Gulaytuncer 31+1 deyim bende de bugün var aynı şekilde kasık ve bacaklara doğru regl ağrıısı gibi ağrı, bende biraz endişelendim açıkcası yarına kadar beklemeyi düşünüyorum devam ederse doktoruma soracağım.Yaşayanlar varsa bizi bilgilendirirler umarım 🌸
Mavi87 Gulaytuncer 27 haftamda yaşadım canım. Doktora sordum, gel hemen dedi . Bu haftada ağrı beklenmez dedi. Korktum gittim. Meğer susuz kalmışım. Suyu o gün arttırdım. Aynı gün geçti ağrım. Bir deneyin sizde isterseniz..
idilnaz Gulaytuncer aynısını üç dört gün önce yaşadım sonra sürekli gaz sancısı gibi sancım oldu doktoruma gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi dün gece fitili kullandım bugun suyum geldi ve acil sezeryana alındım umarım sizin öyle olmaz ama doktora gitmekte fayda var başıma daha yeni geldiği için anlatmak istedim
Anne060606 Bende 29+1 im bugün sağ bacağım ve belim ağrıdı gün boyu hafifde adet ağrısı gibiydi dündü kontrolüm doktor herşey normal dedi bende çok üstüne düşmedim bugün geçince ☺️
idilnaz Gulaytuncer saolun ayaklanmaya çalışıyorum bende olayın şokundayım daha bebekle ilgilide bşy demediler doktor yarın açıklama yapacakmış rabbim bize bağışlar inşallah🤲
Karanfill Gulaytuncer çok fazla ağrınız varsa ve devam ediyorsa bence doktorunuza söyleyin. Benimde 2 gündür sabahları kalkınca bi ağrı oluyor kasıklarımda ve karnım da o yüzden üşütmüşmdür diye düşündüm