Trkncm Merhaba arkadaşlar, bugün idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi ve antibiyotik verdiler. Ama kullanmaya çekiniyorum açıkcası. Var mı kullanmış olan?
Hilal1907 Trkncm kesinlikle kullanmalisin. Erken doguma sebep oluyor. Bendede vardi ne kullandirdilarsa gecmedi. Antibiyotige baslicaktim 33 haftada suyum geldi dogum yaptim. Onemseyin lutfen.
Elif5361 Trkncm Bende kullandım 22 Haftalıkken 1 hafta kullandım yine geçmedi toz verdi onu da kullandım kesin yine geçmemiştir 😂suda içiyorum sirkeli suda ama yok
Nimet16 Trkncm ben kutu kutu içtim yani bunu veren doktor cahil değildir ya sorgulamadan için enfeksiyon düşüğe allah göstermesin erken doğuma bile sebep olabiliyor
Ays0 Trkncm oluyor doktorum hem enfeksiyondan hem de bebek büyüdüğü için baskı ağırlık uyguluyor o yüzden dedi
minikprensimmm123 Trkncm Canım iç korkma dün bana da verdi doktorum uromisin diye toz tek kullanımlık bide antibiyotik verdi hamileliğe uygun antibiyotik veriyoz dedi zararı olur mu dedim bende ama muhakkak iç dedi doktorum bana çünkü böbreklere geçerse tedavisi zor olur dedi