ayseyilmazzzz6161 İyi akşamlar güzel anneler🌹 yenidoğan bebek için oyuncak falan alanlar var sizce alınmalı mı ? Kafam karıştı. Alınmalıysa neler alınmalıdır önerilerinizi bekliyorum💖💖
Cicilibicili ayseyilmazzzz6161 alabilirsiniz. 2. Ay itibariyle farkındalıkları başlıyor oyuncaklara.Ama mutlaka ilk etapta ses çıkaran bi çıngırağınız olsun. Farklı açılardan sallayıp ses farkındalık çalışmaları, sesin yönünü bulma çalışmaları yapabilirsiniz. Ben oyun halısı almıştım piyanolu. 2 aylıktan itibaren koydum ve 3. Aya doğru çok bilinçli vakit geçirmeye başlamıştı. Ve bebeğimin ilk kartlarını edinin. 1 aydan itibaren gösterebilirsiniz onları☺️
Denizyildizii ayseyilmazzzz6161 müzik kutusu çok iş görüyor. rahatlatıcı müzikler oluyor ve kendi kendine uyumasina yardimcı oluyor.
Elcnbykckr ayseyilmazzzz6161 çıngırak olsun ve özellikle kırmızı renk olsun kırmızı renk keskin olduğu icin gördüğü renk kırmızı oluyor bebeğin. Oyun halısı olabilir ☺️ Benim oğlum ses çıkaran kücük herseyi cok severdi mesela poşet 😂😂
Susamtanem2 ayseyilmazzzz6161 15 günlükken zeka kartlarını göstermeye başlamıştım 1. Ayda falan çıngırak vermiştim
zk92 İlk kartım, ilk bilgilerim tarzında kartlar var. Ben onlardan aldım. Henüz kullanmadım ama faydalı olduğunu düşünüyorum. 0-3 ayda daha çok siyah beyaz ağırlıklı kartlar var. Bebeklerin fiziksel gelişimine göre düzenlenmiş.
zk92 Bir de 3 boyutlu kitaplar var onlardan henüz almadım ama ilgisini çekeceğini düşündüğüm için almayı düşünüyorum. 😇 Umarım böyle düşünüp telefonu eline tutuşturan, televizyonun karşısına koyan annelerden olmam🙈
Elcnbykckr zk92 yani tabi bu bebeğin huyu suyuyla alakalı mesela o kartlar Benim ilk cocuğumda hiç fayda etmedi. İlgisini bile çekmedi ağzına götürmek istedi daha cok. Ama çıngırak tibi yada diş tutacakları var onlar sanki daha cok ilgilerini cekiyor gibi ☺️ Kücük poşet verirdim ses cıkardıkca heyecanlanırdı. Tabi şimdi büyüdü tv de izliyorum telefona da bakıyor malesef Eve tıkılıp kaldılar parka hasret kaldı 😕
ayseyilmazzzz6161 zk92 ben de öyle olmak istemem canım o yüzden eğitici oyuncaklar aliyim dedim ama bilgim olmadığı icin sizlere danışmak istedim😊