Fundacivi Naira benim 24 den sonra şişmeye başladı ellerim ayaklarım🤦♀️ Hala da devam ediyor şişkinliklerim hatta el parmaklarının uyuşukluğu ile devam ediyor. Tahlil vs yaptı doktor ama magnezyuma devam dedi ödem başka herhangi birşey yok dedi. Ellerimi açıp kapatamıyorum bile
Busbushatun Naira ayak sısmesı normal olmayabılır doktorun kontrol saglaması gerekır mesela tansıyon vs bakılıyor ıdrar ve kan tahlılı ıster temız cıkarsa canm normal odemle alakalı bıraz tuz dengesını ayarlamak kazım yuruyus yapmak lazm va gbı
Yyggmmrr 32 deyim kızlar ayaklarım yeni şişmeye başladı.Onuda farkettim ki ayakta çok uzun süre kaldığımda oluyor buzzz gibi soğuk suyla yıkayıp ayakları havaya dikicek şekilde yatıyorum serin serin inanılmaz rahatlatıyor ve şişi iniyor 🤌🏻
Busbushatun Gizem957 bn 32 deyım bende şişlik yok ama bazen tansıyonum yukseldıgı oluyor doktorum hep sorar sıssme uyusma oluyormu dıye ozellıkle aksam degılde sabahları olması suphelıymış ama ılla bı sorunda olmayabılır bnm ılk gebelogımdede sıslık olmuyordu bıraz yapısal mesela bazılarımızın son aylarda yuzu burnu fılanda sısebılıyor bende olmadı hıc
alazzeyneperva Naira benum de 1 hafta olucak başlayali aniden başladı 24 haftaligiz el ayak çok şişti yuzum gözüm de öyle ayaklarimın altı çok agriyo basarken çok aci çekiyorum ellerimde kapatamıyorum çoğu zaman cok agriyo özellikle sabahlari cok zor oluyo yürümek yataktan cikmaya korkuyorum