Melike3535 Kizlar ultrasyondaki yazan hafta-gun sayısınin doğruluk payı nedir 🤔 devlete gidiyorum kac haftalik olduğunu bile soylemiyolar dogru düzgün sinir oluyorum ya bu kadar burnu büyükluk olmaz
umutttttt Melike3535 canım son adet tarihine göre hesaplıyo doktor sadece haftasıyla uyumlu mu değil mi onu söylüyo yada en azından benim doktorum beni bu şekilde bilgilendiriyo
Melike3535 thepurple aşılama yapıldı ama benim o mu tuttu daha oncemi tuttu bilmiyorum o yüzden kafam karıştı 😔
Gulbeseker34 Adetinin ilk gününden hesaplıyorlar özelde. Peki devlette hangi hastaneye gidiyorsun doktorun nasıl
Melike3535 Gulbeseker34 izmirdeyim ben tepecik kadin doğuma gidiyorum doktorlar cok havalı ya bisey sorulmuyor resim bile vermiyolar asılama olduğu için mecbur gidiyorum takip için:(
Gulbeseker34 Melike3535 Oda yapılsa son adet tarihini hamile kaldığın gün gibi düşünüyorlar ve o günden itibaren haftalarını hesaplıyorlar.
thepurple Melike3535 imkanın varsa 9 eylüle gitsene canım orası da devlet ama tepecikten iyidir bence kardeşim orada takibini ve doğumunu yaptı
Sevgikaya1525 Melike3535 ewet izmirde bende devlete gidiyorum iki hastanede ultrasyon resmi vermedi bi özel veriyor
Melike3535 Gulbeseker34 anladim canim acilde bi doktora sormuştum aşılama olduğu günden hesaplican dedi bana ama aşılamada sonucta yumurtlama olunca yapılıyo hemen hemen doğal yol gibi bisey banada saçma gelmişti internetten baktm hep son adete göre hesaplanır yaziyo
Melike3535 thepurple Sevgikaya1525 doğru söylüyorsun valla heryerde suriyeli tepeciktede roman suriyeli dolu özele geccemde taramaları devletten yaptircm mecburen
Sevgikaya1525 thepurple gaziemir neva salihe ve nazmiye esen bi de buca kadın doğuma 😂ama hiç biri vermedi
thepurple Sevgikaya1525 bucaya bende acile gittim İzmir hastanesi mi Suriye hastanesi mi belli değildi😂 9 eylülde kardeşim gebelik takibini ve doğumunu yaptı ultrason kağıdı veriyorlardı. İstersen bir de oraya git
Sevgikaya1525 thepurple hiç sorma canm ya berbat ettiler hastaneyi baya suryeli var ve öncelik hep onlara nednse