Defnedeniz19 İlk doğumumda çok sıkıntılar yaşadım,sonunda da göğsüm apse oldu,aynı şeyleri yaşamak istemediğim için çok araştırıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim
Escyln Defnedeniz19 bu pompa sütünüz fazlaysa diğerini emzirirken fazla olan sütü sağmak için. Sütünüz artsın falan diye istiyosanız normal elektrikli pompa alın ben elektrikli aldım
Eddii Defnedeniz19 mochi sağım yapmıyor. Olan sütü toplamaya yardımcı oluyor. Benim sütüm çok olduğu için mochi kullanıyorum birini emzirirken diğer göğsümden akan sütü topluyor. Bilginiz olsun
Mavilotta Eddii peki emzirirken diğer göğsündeki sütü tamamen boşaltıyor mu? Sütünde artma farkettin mi acaba
Eddii Mavilotta sütüm çok iyi maşallah ama ben mochiden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. O arttırmıyo bence sütü. Ben uyku ve beslenmeye bağlıyorum sütümün bolluğunu. Sütüm artsın diye alacaksanız almayın bence sağım yapanlardan alın.
Mavilotta Eddii maşallah. Sütü tamamen boşaltıyor mu peki? Bu arada ben hem mochi hem de elektrikli pompa aldım zaten 🤭🤭