Minenur1 22haftalık hamileyim ayaklarımda şişlik var sizce normal mi ne yapmalıyım geçmesi için önerilerinizi bekliyorum?
Fadimsak Minenur1 36haftalık hamileyim benimde şiş ve hala gecmedi ayaklarımın altıda cok aşırı derecede yanıyor😤
PurpleTail Minenur1 çok ayakta duruyorsanız durmayın. Tayt ve sıkı çorap giymeyin kan dolaşımınız aktif olsun.Otururken ayaklarınızı uzatarak oturun, bacak bacak üstüne atmayın mümkün olduğunca. Varis var mı?
Sevilay_47 Minenur1 ben 35 haftalıgım cok asırı şiş ödem 😣ayaklarımn altı yanıyor fena basınca agrıyor
Nura6 PurpleTail bende 30 haftalık hamileyim ve ayaklarım şişti baya bi varis de oluştu oturarak çalışıyorum 😣
PurpleTail Nura6 oturarak çalışanlar da en büyük sıkıntı.Sık sık hareket etmeye çalışın kalkıp arada bi iki dolaşın ortam uygunsa. Artmamasına gayret edin ilerde ciddi sorun yaratabilir. Varis çorabı da kullanabilirsiniz.
Nura6 PurpleTail dolasmaya çalışıyorum gün içinde yoğun olunca pek mümkün olmuyor bu sefer iftardan sonra yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareket ettiğimde iyi geldiğini hissediyorum 😞 teşekkür ederim sağolun🙏