Dilaraa06 benim hamileliğim çok rahattı. 39 haftaya kadar sporumu yaptım, hergün avmlede saatlerce dolaştım. Ama 39. Haftanın ortasında birden kalçama bir ağrı girdi ve 2. Gün yürümekte çok zorlandım. Doğuma az kaldığı için çok sorun yapmadım. Bebk kanala indiği ve baskıladığı için normal olduğunu söylediler. Hiç sancım olmadı, 40+6 da suni sancı ile doğum başlatıldı. Bir süre sonra sancılara dayanamyınca epidural yaptırdım. Epiduraldan sonra hiç birley hissetmedim çok rahat bir şekilde doğum yaptım. Ama epiduralin etkisi geçtikçe kalçamdaki ağrıyı hissetmeye başladım ve doğum öncesinden yoğundu. Sanırım doğum esnasında da acı hissetmediğim için çok zorladım orayı. Sonrasında 15 güne yakın yürüyemedim. Yatakta bir taraftan bir tarafa dönemedim. Kızım gece ağlayınca kalkıp alamadım. Ama sınra geçti. 6 ay sonra da tamamen geçmişti. Sonradan etrafımda benim gibi olan başka insanlarda duydum. Son haftalarda bu ağrılar oluyor ve doğumda zorlayınca da biraz artıyor ağrısı. Ama geçici oluyor.