Nananusha Kizlar 20 haftalik hamileyim. Bugun havuzda cok vakit gecirdim farkli yuzme pozisyonlari yaptim ama simdi cok pismanim korkuyorum acaba bebegime zarar vermis olurmuyum?
Busraatakuk Nananusha hamilelikte havuza girilmez direkk enfeksiyon kaparsın canım. Bir daha girme bence. Ben 34 haftalığım prof. Bana denize girebilirsin dedi. Ama çok yormadan. Serinliğini atcak kadar kal çık.
Kubranurbulur Nananusha hamilelikte yüzmek çok iyi bir spordur hatta yapabileceğin en güzel şey fakat toplu girilen havuzlar enfeksiyon barındırır . Bu yüzden denize girmen daha faydalı olacaktır
Alinmavi Nananusha yuzme hamilelikte yapilacak en dogru spor bu konuda rahat olabilirsiniz. Ama havuzda enfeksiyon riski cok yuksek muhakkak havuzun temizliginden emin olun denizi tercih edin.
Nananusha Kizlar toplu havuz digil bag evimizde babamin titizlikle baktigi havuz burasi. Haftada 1 defa kloru ilaclanmasi yapiliyor. O yuzden girmistim.toplu digil ama
Ceren_dincer Nananusha doktorun izin verdiyse canim panik yapilacak bisey degil bende doktorumun izniyle hemen hemen hergun havuzdayim
Belissima Doktorum banada denizi önerdi. Havuzdan uzak dur demişti. Ama kişiye özel bir havuz olması daha güvenli olabilir bence çokta endişe etme
Merve1996 Nananusha ben 35 haftalikken denize girdim.Bi zararini gormedim çok sukur havuzu kimse onermiyor zaten bende yuzme bilmiyorum sadece suya bandim ciktim icinde gezdim okadar denizide cok seviyorum.