darkblue__ kurudan karmaya bir cilt tipin varsa öncelikle muhakkak cildini iyice bir nemlendirmelisin.. yoksa sürdüğün fondöten pul pul dökülecektir. nemlendiriciyi masaj yapar gibi iyice yedir. sonrasında makyaj malzemesi olarak ; ben günlük hayatta fondöten gibi durmayan pul pul dökülmeyenleri seviyorum. revolution stick fondöten nemlendirici özelliğini olan bir ürün. bunu kullanıyorum göz altına da mac 24 hours kapatıcı.. far nyx revolution çok iyici.. eyeliner beaulis yeşil olanı harika.. maskara mac yeşil olan , maybelline lash sensation kullanıyorum.. pudra maybelline superstay ve mac studio fix.. ruj çok kullanmıyorum far uyguluyorum sadece tonlama yapmak için. ve sabitleyici de muhakkak macten alınmalı.. hem cildi ferahlatıyor hemde ışıltı veriyor hemde sabitliyor.. ben face and body aldım fondöten olarak ama en açık rengi bile çok koyu kalmıştı.. o yüzden iade etmiştim.. yeni renk skalası gelmiş muhakkak bakmalısın🙏🏻 kaş için benefitten başka önermem.. makyaj bazında nyx iyidir..