darkblue__ Iyi aksamlar arkadaslar aranizda cok iyi makyaj yapan var mi kullandığı urunleri tavsiye edecek nasil yaptığını anlatacak. Beceremiyorum 😄(hamile değilim)😊
Papatyamisali12 darkblue__ gratisteki beaulis markalardan kullaniyorum canım hem uygun fiyatlı oluyor hemde ürünleri güzel👍🏻
darkblue__ Mom089 kapaticiligi iyi olan fondöten araştırıyorum cok makyaj yapan birisi değilim ama yapinca güzel dursun istiyorum 😊şöyle kaliteli urunler
balbocegim27 darkblue__ rimel de maybelline pembe gibi kutusu olandan fondöten falan sürmem onun yerine hafid bb sürerim çok makyaj yapmam rujlari falan da genel de mat ve fresh tonlarda olandan kullanırım yüzüne hangi renkler yada ne kadar yoğunluk ta bi makyaj gider sen daha iyi bilirsin
darkblue__ Asil_Egem burada denk gelmistim canim gebelikte makyaj sıkıntılı vs yazıyodu o yuzden belirttim😄
Yeppudaa darkblue__ ben az ve öz alırım. Missha markasının bb kremini ve güneş kremini alligini kullanıyorum Maybelline maskara ve rujda gabrini 02,maç velvetteddy bunları genellikle kullanırım hatta maskara bazen sürmem yada rujda sürmem .hafif makyaj sevenlerden im 🥰🤍
Asil_Egem darkblue__ yani ben ilk günden bugüne yaptım hep dışarı çıktıkça ama çok şükür sağlığımız yerinde o yüzden şaşırdım acaba sıkıntı mı diye 🥰🥰🥰😂😂😂
e_doga darkblue__ günlük makyajda clinique ve mac kullanabilirsiniz gece makyajlarında kesinlikle este lauder.
Tazeeanneee darkblue__ benimde karma canım günlük fondöten bb krem kullanıyorum ama cildimi günde iki kez krem sürüyorum bazen soyuluyor olmasın diye özel günler içinde maybeline tek geçerim efsane bişey pürüzsüz oluyor allık beaulıs markasını kullanıyorum ondanda memnunum
Beyzan darkblue__ ben de çok anlamam malzemem de pek yoktur ama sana tembel insandan tavsiye öncelikle iyi bir cilt kapatıcı ürün bul ten rengine cilt tipine uygun şu mevsimde en iyisi bb krem. Bee beauty marka bb krem aldım watsondan sonrasında bir rimel ve gerisi senin beklentine zevkine ve yeteneğine kalmış. Cilt tonu eşit olunca göz alttlari kapanmış olunca otomatikman insan daha canlı görünüyor. Bana bir allık bir de rimel yetiyor zaten maske takıyoruz ruj sürmüyorum😂