Sakaryali54 Benim sorunum farkli evlere sigamiyorm daraliyorum canim cok sikiliyor.kalbim sikisiyomus gibi oluyorm.tek kalmak istemiyorm hic.cikip gezeyim hep istiyorum.vakit gecmiyo saatle kafayi yedim.gece olsa da uyusam hic uyanmasam istiyorum.15haftayi geciyorum.onerisi olan var mi????
Aleynaozkayaa Sakaryali54 depresyon başlangıcı bu ben daha önce geçirdim. Gez sen de dışarı çık yürüyüş yap sahile git avmleri gez akraban arkadaşın varsa onlara git veya evde kendine bi uğraş edin bebeğine internetten bakıp bişeyler yap bişeyler ör inan rahatlıcaksın❤️
Rabia42 Sakaryali54 ay canım ya seni okadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım kimsem yok evde bunalıyorum eşim kıskanç çıkarmıyor dışarı arada bı esimin arkadaşına gidip geliyoruz o kadar kafayı yiyicem bu gidişle herhalde çıkıp gezelim diyorum yok diyo sürekli ağlıyorum içim patlıyor resmen çocuğumuz dogsada çare olsa yanlizligimiza
Ayyildiz Sakaryali54 tatlım Bu hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor sende sık sık çok gez dolaş imkanın oldukça bende oykeydim çıkıp çıkıp dolasirdim kayınvalidem e giderdim el işi vs bisiler le ugrasirdim ağlamak mi istiyorsun ağla vs kasma kendini sağlıklı beslen esinde seni akşam dolasmalarina cijarsin
oglusunakavusmayibekleyenanne Sakaryali54 işte şuan ki durum ben vallahi duvara baktıkça insan ağlar mı ağlıyorum iyice depresyona girdim az kaldı diye heralde eşim aradı sesimden anladı akşam dışarı çıkalım hava al dedi diye yine ağladım 🤣🤣🤣🤣
Esma5825 Sakaryali54 canım 30 haftalık olduk inan bende hep öyleyim dışarı çıkıp gezesim var ama sıcak diye ona da üşeniyorum evde de çok sıkılıyorum üzerime geliyor sanki herşey 😐😐
maat Sakaryali54 Yürüyüş yap,alışveriş yap,arkadaşlarınla dışarı çık,hafif spor yap,yoga yap,deniz kenarındaysan denize git. Yapılabilecek bir sürü şey var. Sürekli evde kalırsan iyice bunalırsın
AyeglGzkaraKarabulut Sakaryali54 canın öıkmak istiyorsa dışarı çık gebelik depresyonu sanırım içerde kendini dinleme hayata adapte ediyor gexmek dr bana özellikle dedi ama kaygının dibine vurdum rabbim selametini versin
Sakaryali54 Hic iyi gebelik sureci gecirmedim bulanti kusma cok kotu basladim.o zamnlrda agliyordum cok kotu oluyodum cunku.evimde kalamiyorum 3aydir evim kokuyo esim kokuyo bana.Annemdeym ama simdi esimde gelmemi istiyor.evime gidersen ne yapicam bilmiyorm.is yapamiyorm kokudn etkileniyorm.yemekde yapamam.ckip tek basiam ne kdr gezicem.etrafmda yakinda oturan akraba da yok.off yazarken daraldm yemin ederim...bunaliyorm nefes alamaz oluyorum...
maat Sakaryali54 Vakit geçirmen için illa yanında birilerinin olmasına gerek yok ki. Kendi kendine yetersin
Tugba54 Sakaryali54 bi sakaryali gördüm :) biz 35 inci haftadayiz ama çarşıya cikardsn gel kahve iceriz is yerim çarşıda en azından kaçan dağılır .. Ne tarafta oturuyorsun ki
Neslihan16 Sakaryali54 Alın bendende o kadar alt katta kayınvalidem ve 16 yaşında görümcem var gezmeyi pek sevmezler zaten onlarla bir yere gidemiyorum. Anneme gitmek istesem 2 vesait yol çok üşeniyorum. Otobüste midemi bulandırıyor zaten. Ev kokuyor boğuluyorum sanki hep havalandırıyorum ama yok kusasım geliyor hep 2.5 aylığım bende çok zor bir süreç geçiriyorum. Haftasonlarını bekliyorum havalar yağışlı geçiyor genelde bir yere çıkamıyorum. Çok bunaldım çokkkkkkk
maat Rabia42 Kitap okuyun,internetten film,dizi izleyin, bebiş için bir şeyler bakın netten. Evde yapılan hobilerden edinin
Sakaryali54 Bnde 2 ay yattim dusuk riskim vardi cok skildm o donem de.calisiyodm isi braktm dusuk riskim vr dye.is de yok suan evde aksama kdr napicam bilmiyorm.yemek yapsam kokudn nasl yapicam.deterjna dokunamiyorm is yapsam.komsu yok ki gelse yanima akrabada yok uzak hep.esimde ozledi bizo tek kaldi.bnde ozledim ama gtmek istemiyorm.offff nefesim daraliyo resmen...kafayi yicem bnde az kaldi daha 5 ay var dogmasina
deletedmom6295 Sakaryali54 12 sene yoğun tempo çalıştım mezun olduktan sonra. Maden mühendisiyim dere tepe dağ taş demezdim ta ki hamile kalana kadar. Düşük riskim olduğunu öğrendiğim andan beri evdeyim. işi bıraktım sosyal çevremle desen ksıtlı görüşüyorum. Haftalarca iş yapamadım ne yemek ne ev işi. Bütün günüm tv izleyerek geçiyor şimdi. Sıkılıyorum evet ama bu dönem o kadar da uzun değil. Mucizemi kucağıma alacağım zamanı düşünüyorum. Çıkıp gezmek şöyle dursun tek dışarı aktivitem doktor ziyaretleri. Maalesef bazı gebeler biraz daha hassas geçiriyor. Bunlar da geçecek miniciklerimizle gezeceğiz inşallah🙏🏻
Zeynepmom Sakaryali54 bence annende kaş biraz daha bende senin gibi midem bulanıyordu evden tiksinmiştim ne güzel annende kalıyorsun
Masallina 32 haftalik hamilegim aynı şeyleri yaşıyorum. Ama ne evde kalasim var nede dışarı çıkasım. Bazen nefesim bile kesiliyor. Kızıma battaniye örüyorum ilk şişten sonra sıkılıyorum. Tlfdan oyun oynuyorum yine aynısı evin icinde işler var yapasim yok. Ne yapacağımı şaşırdım. 😯😕
Sakaryali54 Yok yani vakit gecmiyo bi turlu.cekmeyen bilmez anlamaz halimizden.agla agla iicm cikiyo bazen.elimde degil..
BurcuDuman Sakaryali54 bende 28 haftalık hamileyim ilk 3 ay benimde zor geçti ama bir yandan da çalışıyorum ve bölümümde tek başıma keşke bende evde kalıp sıkılıyorum deseydim . Hamilelik zor yanlarına rağmen bir kadının yaşadığı en güzel mucize tadını çıkarın keyfinize bakın
Cgla Ayyy bu ben tam olarakkk. 13+1 haftaligiz bizde. Disari cikmak istiyorum ama üşeniyorum, biseyler yemek istiyorum ama ne yiycemi bilmiyorum. Evi temizlemek istiyorum ama hic gözüm kesmiyo. Mutfaga zaten giremiyorum kokudan dolayi. Bulasigimi aksamdan aksama yikiyorum sadece yada makinaya koyuyorum. Esime yemek yapmak zorundaym hangi gün kaynanamda yiyeyim. Ayy bende cok yoruldum. artik esimde diyor depresyondamisin sen diye. Neselendirmeye ugrasiyor ama ne caarreee. Insallah 9 ay surmez boyle ya. 😔
Sakaryali54 Cgla insanin hayati alt ust oluyo hic boyle dusunmemistm hamileligimi.herks gunluk guneslik geciriyo bizse kusmalar bulantilar bas donmesi agrilarr istahsizliklarla bas ediyoruz.sonra niye depresyondasnz diyolar.nasl olmayalm ki.bnmde evim 3 aydir batik durumda.gtsem temizlk olcak ki kokudan nasl yapicam.halim de yok.yemek de yapamiyorm.kocam yapda aksam isten gelip ne ara yapcak.bn gunduz ne yicem ac mi kalaym.hep sorun bunlar hepppp offf
Cgla Sakaryali54 ayy ayy kendime bi arkadas buldum resmen. Aynisi ben vallhi. Zaten gunduz yemek yiyemiyorum bulantilarim yzunden meyveyle felan gecistiyorum kati yemekleri gormeye dayanamiyorum hemen cikariyorum. Hele yemek yaparken ayy resmen ölecek gibi oluyorum. He buzdolabina hiiiic yaklasamiyorum. Esim evdz olunca ona yaptiriyorum ama yazik aksama kadar oda calisiyo bizim icin yoruluyo onada kiyamiyorum. Nasil yapicaz boyle hic bilemiyorumm.
Sakaryali54 Cgla bende 14haftaya kadar hep cikardim.bi bu hafta rhati.cikartmiyorm ama bulanti hep var.deterjan parfum sampuan kokualrni hic istemiyorm.kokudan midem kalkiyo.yemek de yapmaya baslamadm annemdeym.ama sogan kokusu fena yapiyo bni.15haftayi geciyoz doktor 16dan sonra duzelcen dedi ama bilmiyorm ya gecmezse diyorum korkuyorm.bi de tek kalmak beni cok uzuyo sikiliyorm bunaliyorm.evde kaldikcada kusuyorm bu sefer cnku hep aklmda o oluyo off bilemedmki napcaz biz
Cgla Sakaryali54 ayy oyle cok zor ya. Ne guzel benimde annem burda olsaydi yaninda kalirdim. Aynen yanliz kalinca dahada skliyor insan. Yurdisindaym turk arkadasmda yok yakinimda. Gidebilcem bi eltim bi kaynanam var onlarada hergun hergun gidilmiyoki rahat edemiyorum. Neyse doktor sana 1 hafta kaldi delis gecmesine insallah gecer. Benim daha ccook yolum var galiba gecmesi icin. 🙈
Sakaryali54 Tugba54 buraliyim ama istda oturuyorm.burda annemin yannda kaliyorm ve hafta snu malesef istla donucem.ne isi yapiyosn ki ?
Sakaryali54 Ayyildiz evet farkindaym normalde boyle biri degldim asla.hayatim alt ust oldu.5ay nasl gecer boyle blmiyorm..