Tugcedemirr Aranızda benim gibi polen alerjisi olan var mı 😣 hapşırmaktan burun akıntısından başımı kaldıramıyorum, grip veya nezle sanıyor çevremdekiler epey tıkanmış durumdayım benim gibi olup rahatlatıcı birşey deneyen var mı
BirTEK Tugcedemirr Bendede geçen sene başladı ama şuan 19 haftalığız doktor allerset verdi ama ölüyorum hapsırmaktan normalde günde iki kere ama biz gebeyiz diye bir kereymiş . Benim hapşırdırça burnum kanıyo sizdede varmı ?
Leylaalin Tugcedemirr Benimde var özellikle kapı pencere açtıkça daha kötü oluyorum kapatıyorum düzeliyor biraz hamilelikten önce propolis kullandım geçmişti çok faydasını gördüm şimdi kullanamıyorum alerji olarak desmont kullanıyordum oda iyi geliyordu ama propolis gerçekten çok iyiydi siz yine doktorunuza sorun benim doktorum çok kullanmayalım dedi o yüzden bıraktım ama ne nefes alabiliyorum ne güzel uyuyabiliyorum burum bogazim boynum hepsi ağırlık yapıyor 😔😔
Nadide87 Neler denedim neler… normalde antihistaminik kullanıyorum ama şimdi kullanamıyorum. Benim burnum çok tıkanıyor. Ben de ara sıra otrivine ve çoğunlukla breatheright benzeri bi ürün satılıyor şokta adı ‘ohh’ onu takıyorum burnuma
Tugcedemirr Nadide87 burnum aşırı kaşınıyo benimde resmen birsürü ot varmış gibi içinde bakalım bende alıyim deniyim dediğinizden
Tugcedemirr Portakalgeliyor birde benim evim bahçeli heryer çiçek böcek ağaç yeşillik sabah uyanır uyanmaz hapşurma burun akıntısı gece yatana kadar😣
Portakalgeliyor Tugcedemirr doktor ilaç vermedi mi :/ o belki iyi gelir kar etmeedi bize ama bünyeden bünyeye değişir :)
Tugcedemirr BirTEK çok şükür kanamıyo ama hapşuruk geldikce üst üste 5 6 kez geliyo bu sefer kasıklarım karnım acıyo
BirTEK Tugcedemirr Evet doğru bendede oluyo ama ayakta hapşırmamaya dikkat edin onzaman daha çok agrıyo
Selver90 Tugcedemirr canim annemdede var 3yildir yaz kis her gun bir kasik bal tuketiyor ve cok faydasini gordu cok nadir alerji ilaci kullaniyor oda daglik yere cikarsa kotu oluyor eskisi gibi her yaz alerjisi tutardi dediginiz gibi hapsurma tikanma burun goz kasintisi gozde sulanma sisme hepsi olurdu sukur bal iyi geldi
Selver90 Tugcedemirr bal a karsi alerjin yok ise muhakkak dene canim annem hep cok sukur bal sayesinde diyio duruyor insallah iyi gelir ama hakiki olsun canim market bali kullanma
Tugcedemirr Selver90 yok yok çok şükür😊 hemen eşime söyliyim bulsun yoksa böyle giderse tüm yaz eziyet olucak bana çok teşekkür ediyorum 😍🙏