Ugurhilal Kızlar şimdi nasıl başlayayım bilemedim de evde kendim ağda kullanmak istiyorum bu soyulabilir ağdalardan kullanan memnun kalan var mı acaba veya diğerlerinden şimdiye kadar elde ısıtmalı olandan kullanıyordum ama artık pek işe yaramıyor gibi 😒
-PembePapatyam- Ugurhilal ben senelerdir makineli kartuşlu olan ağdaları kullanıyorum çok memnunum en temizi bu geldi bana. Diğerleri çok uğraştırıcı. Hele o soyulan falan bide çok acıtıyo diye duydum 😁
Ladybird25 Ugurhilal bende makinalı karttuşlu olanlardan kullanıyorum çok memnunum sesu nun pudralı olan ağdalını tavsiye ederim ağda cilde yapışmıyor sadece tüylere yapışıyor acısız güzel sonuç veriyor hatta bende incelme ve azaltma yaptığını da söyleyebilirim
kedilianneee Ugurhilal makina içinde inci ağda kullanıyorum soyulabilen herhangi bir şeye ihtiyaç olmuyor çekerken kuruduktan sonra kenarından az bir şey kaldırıp çekiyorsun çok memnunum
e_doga Ugurhilal özellikle çamsakızı marka kullanın ne demek istediğimi anlayacaksınız . Ağda sonrası yağlanmanıza gerek kalmıyor suyla hemen temizleniyor kullanımı da çooooook rahat