g-s-asaf Hamilelikte sekeri cikan hanimlar degeleriniz ne kadar çıkıyor yazar msn en son ne kadar olmali
Elif5361 g-s-asaf Doktorum evde bir hafta ölçüm verdi en son sabah 84 açlık 113 tokluk çıkmıştı haftaya kontrolde ne dicek bilmiyorum Normali açlık 90 tokluk 140 geçmeyecek şekilde olması lazım
Minigimyolda g-s-asaf açlık 90 ın altında tokluk 140 ın altında olmalı benim açlık bugün 103 çıktı tokluğum 102 hala çözemedim açlığım 100 lerde çıkıyor tokluğum 110 larda
Ysmnbl g-s-asaf Diyetle kontrole giriyo benim ki Şeker yüklemedeki sonuçlarım açlık 94 Şekerli su 75gr içtim 1 saat sonra 180 1saat sonra si 159 du ( resim yüklemeyi öğrendim sonunda şükür 🤗)
aslannaz21 g-s-asaf ben 10 aydir diyetteyim acliklarim 80 90 arasi tokluklar degisiyo 110 118 120 en fazla 135 e cikiyo bi kere 160i gordum o da bi yemegi az fazla kacirdim ☺
g-s-asaf Minigimyolda benimde ya dusuk yada sınırda çıkıyor doktor gecerse acile gel direk dedi sizce sinirda cikmasida seker var demkki
msa06 Minigimyolda benim de öyle sonra tokluk da artıyor yavaştan. Sık yemeyince şeker çok düşüyor sonra bi anda artiveriyor açlık 100 oluveriyor bunu fark ettim artık
Minigimyolda g-s-asaf dahiliye doktoruna gidiyor musunuz ben diyet yapyorum aynı zamanda 4 gündür insülin kullanıyorum gece vuruyrum Sabah hala yüksek çıkıyor pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek
Elif5361 g-s-asaf Benimde öyle değişkenlik gösteriyor 175 i gördüğüm günlerde oldu genelleme normal çıkıyor bazen fire veriyor hormonlar bence takip ediyorum işte bir hafta sizde öyle yapın kadın doğum doktorunuza gösterin yönlendirir o sizi
msa06 Minigimyolda evet o da çok kötü etkiliyor sanırım geç olmadan bitirmek lazım yemeyi. Son öğün de meyve, süt, kefir falan olmalı sanırım
msa06 Minigimyolda 8 den sonra yememeye devam edin bence daha iyi. Ama sabah uyanınca kahvaltıyı çok ertelemeyin
Berrinsahinn Ysmnbl benim de tüm değerler siiznki gibi çıktı şeker yüklemede sadece ikinci saatte benim 125 çıktı.diyet verdi doktor ilk saatte ki 184 çıktıgı için
Minigimyolda Tubiko52 hayır hala aynı arada birkaç değer oynuyor yine 100 ün üzerinde bugün açlığım 103 çıktı tokluğum 102 tokluğum açlıktan düşük çıkıyor anlamadım
Minigimyolda Tubiko52 randevum pazartesi günü gece süt iciyrum meyve yiyorum 1 saat sonra şekerim 100 104 çıkıyor sabah yine aynı birde insülin vuruyorum gece
Tubiko52 Minigimyolda benimde kontrolum yarın. Ben özele gidiyorum dahiliye doktoru bize muayne açtırmıyor direk gidip çizelgemi gösteriyorum. Muayne açtırınca kızıyor para verme diyor o yüzden uzun uzadıya sormaya utanıyorum. Çizelgeye bakıyoe iyi aynen devam et diyor diyorum arada yüksek cıkıyor olur oyle sen devam et diyor dahada soramıyorum.. Senin doktor ne derse banada söyler misinn ??
Minigimyolda Tubiko52 bana da aradan gir dediler bakalım zaten kontrol süresine girdiği için ücretsiz bu sefer tabiki söylerim benim insülin dozunu ayarlayacak
Minigimyolda Tubiko52 çekinme sor bence sonuçta normal şeker değil bizimki bebeklerimizi düşünmek zorundayız
Ysmnbl Berrinsahinn diyetle yoluna koymaya çalışyorum şükür insuline gerek duymadi doktor yediklerime dikkat ediyorum