Mom72626 Merve-alemdar lina yazacaktım kızımın adı diye ama siz yazmışsınız zaten 🙏🏻 elizan (uzaktan duyulan ezan sesi) eva ((yaratılan ilk kadın )
Mom72626 Linaasel lina senesiymiş demek ki biz 2019 da koymuştuk Lina Havin ismi kızımın. Ama anlamı da güzel 😀
Merve-alemdar Linaasel tuana fazla yok lina asel genelde var asel lina da tuana lina da güzel kararsizim
Selcanuzan Merve-alemdar ravza bende11 haftalık gebeyim eğer kızım olursa ravza koyacağım kuranda da çok güzel anlamı var
Merve-alemdar Linaasel Buğlem ikra canım eşimle karar verelim bakalım asel de hoş basit güzel geliyor kulaga
Deletedmom15262 İklil :Arapça çiçekten tac demek aynı zamanda peygamber s.a.v. Zebur dağında geçen ismi💞 Sena Nisa Ecmel
gel_artik_bebegim Merve-alemdar tuana güzel ama lina artık herkeste var arkadaşım asya tuana koydum ben beğendim sadece tuana da olabilir lina ismini şahsen ben beğenmiyorum sanki bir içecek markasının ismi gibi tabiki bu benim fikrim
Merve-alemdar gel_artik_bebegim halis olabilirsiniz herkesin düşüncesi kendine özgü değişik ve anlamlı bir isim olsun istiyorum kuranda geçsin aynı zamanda