Yaya Selam kizlar az once oturuyodum birden sol gogusumun altinda kalp atmasi kimi bi wey oldu.acaba bebekmi.hic boyle wey hiss etmemiwdim.acaba bebek oraya kalka bilirmi benim gibi olan var?
Alyaesmaa Yaya 18haftalık bebek baya büyümüş oluyo hareketlerini hissedebilirsiniz ama gögüs altında hissetmezsiniz kasıklarda oluyo o hafta
AydanSahinSaban Yaya bende 18+1 de sol gogsumun altnda öyle bisi hissetmistim. Gecenlerde ultsyna girdim kafasi yukarda ayaklari asagida oraya baski yaptysa onu hissetmisindir dedi doktor. Sonrasında hic oyle bisi hissetmedim 😂
FatoRamo Alyaesmaa benim ara sıra kasıklarımin orda kalp atışına benzer kıpırdamalar oluyor acaba bebeğin hareketimi
elifulup Yaya benim 18+1 ben çok net hissediyorum ama göbeğimin 3-4 parmak altında bazen sağ tarfta bazen de sol tarafta oluyor.
Morvy Yaya onu tam hatırlayamıyorum ama sanırım göbek deliğimin oralardaydı. Eğer gerçekten bebekse 1-2 haftaya daha net hissedersin:)
Fatosef Yaya yani hareket eder cnm hissedersin ama göğüs altında değil kasıkta hissedersin. Daha oraya kadar ulasmaz bebek 18 haftalıkta.
Baabus Yaya kasık tarafında olur tatlm 18 haftalık diyosun daha göbek deliği hizasında bile değil o senin et seyirmendir orda şuan olması mümkün değil
kukiveannesi Yaya ben 19 um ve 14 ten beri hissediyorum ama p kadar yukarda değil ama göğsümün altında seğirme gibi atmalar oluyor sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️
Yaya kukiveannesi hiss etsem kewki.bi onceki gebeliyim yarida sonlandi diye cok korkuyorum.her gun doktora gidesim geliyo saglikli oldugunu bilmekcin.gunde 1 kere kipirdasa yeterli bana en azindan sag oldugunu bilirim😔😪