SSeymanr Kızlar benim icin dua edermisiniz ?🙏🏻 Bebişim 34 haftalık yatışa aldılar gebelik zehirlenmesinden ve nst de sancılardan dolayı .gece boyunca kontrol edilcek sabaha sezeryana girebilirim🥺
Zelsonr SSeymanr Rabbim şifa versin canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla alirsin bebişini kucağına inşallah 🤲💜
RuveydaYasin SSeymanr ben 37. Haftada gebelik zehirlenmesi yüzünden sezaryene alındım şükür evladım iyi ağrılarım olsa da o iyi olsun ben iyileşirim
SSeymanr Arifcaninannesi inan hiç fark etmedim zaten cok bi etkisi olmadı bana. Sadece 3-4 gündür ayaklarım şişiyordu hatta post atmıştım burda. Dünde tansiyonum 15 falan cıktı. Sabah Kontrole gelmiştim doktora tansiyonu söyleyince idrar kan testi istedi. Protein kacağı cıktı. Şimdide üstüne malesef sancılar başladı
RuveydaYasin Arifcaninannesi ilk başta idrarda protein çıkıyor sonra tansiyon 14.9 ve üstü seyredince hep ha bir de ödemler tabi ondan dolayı
Emineyigit SSeymanr çok geçmiş olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲peki bebeğin gelişimi nasıl haftası ile uyumlu mu bende 34 haftada doğum yaptım
SSeymanr Emineyigit sağol canım.3 hafta önden gidiyordu zaten gelişimde hiç sıkıntı yok zaten 3 kilo şuan. Ama haftası erken işte. Sizin nasıl oldu bebeğiniz küveze girdi mi
tazeaane SSeymanr canım çok geçmiş olsun bende 34+5im en çok korktuğum bu 🤦♀️ hareketlerde Bi azalma hissettin mi peki?
SSeymanr tazeaane sağol canım ne kadar dikkat etsekte elimizde değil inanki. aksine cok hareketliydi bugün anlamadım
tazeaane SSeymanr Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin o zaman. Birlikte hastaneden çıkın inşallah 🌸