Fatosef sukufee01 valla hamileliğin her döneminde insanın canı farklı şeyler istiyor. Ilk zmanlar eksi mayhoş şeyler isterdim hep. Bi ara tatlı cikolataya dadandim. Bi ara hamur işleri börek falan istiyordu cnm hep. Şimdi ise hiç bir şey istemiyor. Karnımı doyurmak için yiyorum Allah ne verdiyse 😁
Mymiracle1 sukufee01 hamile olduğumu öğrendiğimden beri ekşi yemeyi seviyorum erik aşerdiydim bi 24 haftaligiz miniğim erkek 👶🏻💙
ezos sukufee01 hep ekşi istedi canım hala da eksiciyim kızımız olacak 🌟 oğlumda da tatlıyı seviyordum daha çok sanırım doğru ya 😁
Zeynep0886 İlk hamileliğimde hep tatlı yedim çok rahat bir hamilelik geçirdim erkek oldu şimdi hep ekşi yiyorum bulantılı ve zor bir hamilelik geçiriyorum Buda erkek bunun kız olacağını sanıyordum ama olmadı
Gamzeee89 sukufee01 en çok tatlı yedim yiyorum da ve oğluşum olcak galiba ye tatlıyı çıkar hakkıyı tabirine uyum sağladık 😄
Aysedemir43 sukufee01 ilk zamanlar ekşi yedim, şimdi çok fazla tatlı yiyorum. Tatlıyı da hiç sevmezdim normalde çayı bile şekersiz içmeyi tercih ederdim çoğu zaman. Oğluşum olcak 🙏🏻😍 3 gün sonra 30 haftalık olucaz
Ysmnbl Aysedemir43 Bende sizin gibiydim haftalarımız aynı 2 gün arayla sen beni solluyosun sağlıcakla gelsin yavrunuz 🤗
Elcnbykckr sukufee01 7+5 ekşiye daha yatkın gibiyim ☺️ Ama ilk hamileliğimde deli gibi eksi yedim erkek oldu
Ysmnbl sukufee01 gebeliğimin ilk zamanlari yani 8 9 haftaya kadar hep turşu yedim canim tursu istiyordu sonra rüyamda da kız bebeği görmüştüm ama tam tersi oldu oğlum olacak inş 29+2 yim
ebru23 sukufee01 ben erik aseriyorum bi oturusta yarim kilo yiyorum cinsiyet belli degil ama oglumda kutu kutu baklava yedim 2 gebeligim bulantilarim daha fazla ve eksi yiyorim