Bende bu kafiledenim hanımlar desenize ilk doğumu 2019 da yapmıştım doktor bana çatın dar normal doğum imkansız gibi bişey demişti bende ilk önceliğim normal doğum dedim diye doktor beni bekledi açıkçası daha sonrası 35 haftalıkken suyum geldi hastaneye yattım gecesi sabahtan başlandı kendi sancilarim pek fazla açılma yapmadığı dan suni sancı verildi akşam saat 19.57 de doğum yaptım ama bildiğiniz yastığı disimle koparmis yirtmisim örtüyü o derce sancım oldu neyse doğurdum alttan 3 4 dikişim oldu dikişim de tabiki.oturmam falan zordu 2 ay sonra bile düşen dikism vardı her neyse sonra bebeğimin1 hafta sonra çocuğun kolu hareket edince ağlıyordu diye Dr gösterdik film falan çekildi koku doğum esnasında kırılmış diye çıktık hastaneden kaynar dedi bakan ortopedist neyse hamdolsun ki kaynadı yerine ama şuan ikinciye hamileyim 37+1 deyim geçen bafta doğum şeklini sordu farklı doktorum şehir değiştirdigim için bana ben asla riske atmam dedi ilk doğumun da hem bu kadar zorlanmissin hemde bebeğin kolu kırılmış ki bebeğin küçük olmasına rağmen bu bebek 3 kilonun üstünde doğar ben asla bu riski alamam Allah tan sansliydiniz ki bebeğinizin kolu yerjne kaynamış doğru şekilde dedi ben kendim olsam ailemden biri olsa bile emin olun normal yapan birini sezeryane almam ama sizinki farklı dedi bu doğum sonrası komplikasyon kalabiliyor sizde ve bebekte ben önermiyorum ve sizi direk sezeryane alicamdedi bayramdan sonra direk giricem sezeryane mecburen yani doktoruma guveniyorum açıkçası çok mantıklı açıklama yaptı için rahat hem geçen gün sancım görüldü nst de ebe alttan muayene etmek istedi açıklık var mı diye dersiniz yine doğum yapıyorum çatala çıkmak böyle bizim gibilerine zor olsa gerek ben Yine zorlandım