Dua35 benimki de normale göre yavaş kilo alıyormuş ama en azından durmamış öyle olursa bekletmenin bi anlamı yok diye direk alıyorlar, ben kilo alımı devam ettiği için bol bol yiyorum en azından bi kaç gram fazla olsa faydası olur. Özellikle muz kaşar güzel kilo aldırıyormuş. Sabahları 2 kaşık pekmez içiyorum. Süt içemiyorum maalesef ama onun yerine bol bol peynir yoğurt tüketmeye çalışıyorum, et ürünleri de bebeğe güzel kilo aldırıyormuş yiyebiliyorsan iki günde bir et yemeği yap kırmızı beyaz farketmez. Sabahları 2 tane haşlanmış yumurta, bazen bıkıyorum 1 tane yiyorum. Avakado da güzel kilo aldırıyomuş ama bir türlü sevemedim onu hiç midem almıyo 🤦🏻♀️ Günlük bir tane sade maden suyu içiyorum mutlaka magnezyum desteği için, onu da arada limon falan sıkarak tatlandırıyorum 🤗 bebeğin hareket takibini yapıyorum sürekli not ediyorum. 2 saatte bir yatarak saymak gerekiyomuş ama doktor bana 6şar saatlik liste verdi, sabah 6-12 saatler arası, öğlen 12-18 arası, akşam 18-24 arası. Gün boyu yatamayacağım için her hareketini not ediyorum artık oturarakta olsa ayakta da olsa. Hareket takibini mutlaka yapın derim ufak bi azalmada sorun yaşanabiliyormuş 🤗 2 saat arayla en az 10 hareket olması gerekiyomuş bu haftalarda 🤗 valla kusura bakma baya uzattım ama aklıma gelen bana söylenen herşeyi yazdım faydası olur belki 🤗 inşallah sabırsız bebişler biraz daha bekler sağlıkla kucaklarımıza alıp döneriz evimize 🤲🏼🤲🏼😍