Htcyalmanci İki gün önce kontrole gittim bebeğimin bir hafta önden gittiğini söyledi sorum şu bebeğin önden gitmesi kilolu olduğunu mu gösterir kime söylesem kilolu olacak bebek diyor sinir oluyorum bende söylediğim Kişiler gelişimi kilo olarak görüyor 🤨😤
Nilaylks Htcyalmanci kilosu da önde oluyor evet benim de iki hafta önde iri bebek diyor doktorum bana da çok diyen oluyor ooo karnın ne kadar büyük ne zaman Doğum diyor Doğuma şu kadar var diyorum çok büyük bebek kilolu demek diyorlar sanki daha az var doğumuna diyorlar kulaklarımı tıkıyorum artık ya da gülüp geçiyorum sağlıkla doğsun da bebeklerimiz 🙏🏻☺️
Elif5361 Htcyalmanci Benim bebeğim de 10 gün önden gidiyor bi sorun olacağını sanmıyorum bende aynı tepkilerle karşılaşıyorum kimseye söylemiyorum daha
Pelin__1 Htcyalmanci ayy boşver canım benim bebeğim de önden gidiyor 10 gün. Ben kendim 4500gr 58cm doğmuşum. Şişman bir bebek de olmadım hatta hiç şişman olmadım. Boyum 175 kilom da 63 tü hamile kalana kadar. Genetik yani kulak asma hiç
Htcyalmanci Nilaylks aynen önemli olan sağlıklı olmaları benim sinir olduğum kiloyu sağlık olarak görüyorlar
Nilaylks Kghkflfk benim iki hafta önden gidiyor sadece zorlanırsın dedi kesin konuşması yanlış olmuş doktorum benim tercihime bıraktı ama annenin kendi tercihi ile 4000 gr bebeği sezeryan yapmış benim ki 4500 gr falan olacak gibi zorlanırsın dedi sadece bayramdan Sonra ki randevumda karar vereceğiz hatta hemen de karar vermeyelim dedi
Yagmurgel2020 Benimkide öncen gidiyor benim hoşuma gidiyoe şahsen kilolu olmasıda uzun olmasıda 😃 isterse şişko desinler kötü bişey değilki sağlıklı olduğu sürece ben takmam böle şeyleri
Htcyalmanci Yagmurgel2020 sağlıklı olması daha önemli kiloyu sağlık olarak görmeleri benim sinirimi bozuyor kilolu olsun uzun olsun ama önemlisi sağlıklı olsun
Nilaylks Htcyalmanci eskiler öyle gülüp geçiyorum sizde öyle yapın zaten çokta değil doktorlar bile iki hafta önde ya da geri de olmasını normal karşılıyor dışarıdan ağzı olan herkes konuşuyor ne yzık ki
Elif5361 Htcyalmanci Evet bencede herkes bi akıl vermeye çalışıyor yani kulaklarımı kapadım doktorumla tammalayacam bu süreci
Yagmurgel2020 Htcyalmanci aynen öle boşver banada ultrason fotosunu gören bu çok cılız diyo bişey olmaz annesi besler büyütür diyip geçiyorum 🙏🏼
Arelbenan Sonlara doğru normalleşiyor zaten ultrason da tam ölçmüyor, en fazla 4kg doğar yani ne var bunda, kafaya takmayın sağlıklı olsun önemli olan o
Ruyasusam Htcyalmanci Bende 27. Haftadayim bazen 1 hafta önde bazen 4 gün önde çıkıyor değişiyor. Göbeğime baksanız nerede bu çocuk dersiniz haftasının ileri olmasıyla göbeğin boyutu ilgili değil bence… Şekeriniz tansiyonunuz yoksa 2 haftayı geçmediği sürece problem olmuyor. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 😊
Sifaandhyl Htcyalmanci evet kilosundan dolayı önden gidiyor diyorlar ama doğmadan önceki kilosyla doğduktan sonraki kilosu arasında da ortalama 300 400 gram fark oluyor genellikle
Bmom Htcyalmanci önde ama ney önde boyu mu kilosu mu baş çevresi mi neye göre önde mesela bir de 1 hafta 2 hafta çok önemli şeyler değil ileriki haftalarda eşitleniyor çünkü ayrıca ultrasondan ultrasona da farkediyor gidip başka yerde ölçtürseniz belki haftasıyla uyumlu çıkar, önde bile olsa soranlara iyi sıkıntı yok deyin geçin her şeyi söylememize gerek yok nazar var göz var ☺️