HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, halsizliğinize çözüm olacak blog yazımız yayında!🥳 💕 Hamilelikte Halsizliğin Nedenleri 💕 Hamilelik Halsizliklerini Gidermeye Yardımcı Besinler 💕 Hamilelikte Yorgunluğu Önlemek İçin Öneriler Konu başlıklarının içeriklerine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 💃 https://www.mutluanneleriz.com/2021/05/07/hamilelik-halsizligini-gidermeye-yardimci-besinler/ Annelerimiz halsizlikle nasıl baş ediyor? Yazımızı okuduktan sonra konuşalım mı?😍
yeliz007 HappyMom kızlar 7 haftalık hamileyim aşırı sırt ağrım ve halsizliğim var şu 3 gündüz kasıklarıma bıçak saplanırmış gibi ağrı giriyor
Zerrinatila HappyMom ben çok halsizdim ilk zamanlar bol bol temiz hava evden dışarı çıktımda yürüyüş yaptım da çok iyi geliyordu bana Wala kendime geliyordum direk.
birceefe Benimki kesinlikle aşırı hareketsiz yaşamdan kaynaklı olabilir 😭 temiz hava alamıyoruz, güneşe çıkamıyoruz aktivitemiz yok eminim benim gibi karantina günlerini sayan başka arkadaşlar da var 😕
[silindi] birceefe kesinlikle katılıyorum markete bahçeye falan çıkınca kendime geliyorum hava alınca ama evde ruh gibiyim sürekli yatasım geliyo yattıkçada daha halsiz oluyorum 🤦🏼♀️
Hasebiyle birceefe valla çıkın tabana kuvvet yürüyün ben öyle yapıyorum 😁 bugün 15.000 adım atmışım hatta. Gören olursa da gebeyim temiz havaya ve yürüyüşe ihtiyacım var evde nefes alamıyorum dersiniz. Kimse de bir şey diyemez. Az cesaret aman :) kimse bilemez halimizi
Rabia2819 birceefe o kadar çok daralıyorum ki hareketsizlikten iyice halsizlestim uykuya verdim kendimi 😒
Sweatbabyyy Hasebiyle kesinlikle aynı şeyi yapıyorum hamile olunca evin etrafında dılaşamıuorsun insan dolu bn de yürüyüş yolu olan parklara gitmeye çalışıyorum gebelik izlemimi çıkarıp gösteriyorum 😊hatta eşim yoktu görevdeydi iftara doğru oruç değildim Ama canım döner istedi çıktım polis tuttu haliyle 😀memur bey valaha hamileyim canım döner çekiyor eşim de görevde dedim güldü sağolsun farketti ztn sorun olmadı ☺️
birceefe Hasebiyle ya iyi güzel ama kanama alanım var çok yürümekten bile korkuyorum biliyorsunuz daha başlarında olunca insan adım atmaya dahi korkuyor 😭😭😭
Mukocetin yeliz007 Canım bende başlarda hem sırt ağrısı hem göğüs ağrısı çektim üç ay sürdü ama sonra geçti inşallah sende de öyle olur
asenasancak33 yeliz007 kısa kısa yürüyüşler yapın bende 7. Hafta dayım benimde belim ağrıyordu faydasını gördüm
Elfcm yeliz007 o haftalarda bende öyleydim canim aşırı kasik agrim vardi geceleri uykum ağlayarak kalktigim da oluyordu eşimi uyandiriyordum korkuyordum hep birsey olcak diye evi turluyordum az da olsa rahatlıyordu birde gaz sorununuz varsa daha da ağrı hissediyor olabilirsnz. Çözümü de hamile yastığın da buldum ben 1 aydir rahat uyuyorum ve dinlenms uyaniyorum ara ara ağrım oluyor tabi ki.
Fadimesoyturk yeliz007 bende yaşadım sırt ağrısı gögüs ağrısı ve ben kalçamda çok ağrı yaşıyorum sırt üstü yatınca kalkmakta zorlanıyorum. 13 haftalık olduk bizde
Hasebiyle seldaas yok o benim için çerez olur 😁 ya yürüyüş ya pilates yapıyorum mutlaka. Bir avazda doğururuz inşallah 😁
cicegim_-123 yeliz007 bende 7 haftalık hamileyim bende de var kasık ağrısı doktorum normal olduğunu söledi cok şiddetli ve kanama olursa gel demişti Allah korusun sağsalim bebişleri alırız kucağımıza inşallah 😊🤰
bsrbsrbsr Elfcm canım benimde aşırı gaz sorunum oluyor, senin yaptığın bişey varmıydı çözüm olarak, birde hamile yastığını nereden aldın
Aslinur Elfcm hamile yastiği nasil ilk defa duydum nereden aldiniz öğrenebilirmiyim bnimde cok ağrim oluyor çünkü
Hasebiyle miniksevdamm ben en başından beri yürüyorum yani yürüyüş bu nihayetinde zamanı yok ki :) kısa kısa başlayın en az 20-25 dakikalarla. Sonra zamanla artar :) yürüyüşün zararı olmaz doktorunuz aksini demediyse :)
Selcan- miniksevdamm bn fazla hareketliydim yuruyus icinde zorladim sanirim erkenden kendimi bebek erken indi baski yapti dr dinlen calis dinlen calis dedi evde yemek yaparken ble 10 dk mola verip uzandm devam ettm smdi 34 haftaym daha rahatm doktorunuz ne derse onu yapin bence smdi sknti yok bnde dr izin verdi herseye oncesnde farkliydi bazi seyleri kisitladi
seldaas Hasebiyle inşallah. Günün hangi saatinde yürüyorsunuz acaba. Ben 5 te çıkıyorum güneşten çok duramıyorum