Nessliihhaann Merhaba anne arkadaşlarım☺️ Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kaçıncı haftada bitti? benim şuan 6+3 hala bi tık yok normal mi😀
Rusen96 Nessliihhaann benimde 6. Haftada basladi bir iki hafta sürdü sonra kesildi suan 11+5 haftaligim. Herkeste bulanti olmayabiliyormus . Belkide hic yasamayacaksiniz
Mom726272 Nessliihhaann ⅚ haftalıkken başlamıştı 17+5 oldu sabah bulantısıyla devamke ay ne zaman bitecek diye bekliyorum
Elfelf475 Nessliihhaann acele etmeyin 6. Haftanın sonunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak 😂 umarım bulantısız geçirirsiniz çünkü çok zor geçiyor dışardan havalı durduğuna bakmayın çok çok kötü bir şey bulantılı yasamak 🤤
balbocegim27 Nessliihhaann olmasın bu günlerinin kıymetini bil 14 haftaligim iki gündür azaldı da az az yemek yemeye başladım dünya varmış valla
Kct2503 Haftada başladı 17 + 4 olduk hala devam ediyor ilaçla ayaktayım yiyip içebiliyorum ilacı kullanmadığımda çok kötü oluyorum
Nessliihhaann Rusen96 belkide 🥺 eğer bulantı çatlak vs. genetikse çok şanslıyım 😀 annem ve teyzelerim hiç bulantı kusma felan yaşamamışlar darısı başımıza inşallah😀
Rusen96 Nessliihhaann aynen benim annemde cok zor hamilelikler gecirmemis dogumlarida kolay olmus insallah bende ona benzerim