[silindi] Nrglorkn benim skolyozum var ama ameliyat olmadım canım derecem 36 da durdu hem alttan hem üstten egildigi için dengeledi siz ameliyat mı oldunuz
esraizmirli Nrglorkn ben ameliyat olmadım ama skolyozum var anestezi uzmanı deneriz tutmazsa genel yaparız demişti ama benim tuttu spinal oldum ☺️ Siz belirtin muhakkak skolyozunuzun oldugunu ona göre müdahale ediyolar
cns35kpk Nrglorkn ben de ameliyat olmuş platinli bir skolyozluyum👋 Hem ameliyat eden doktorum, hem kadın doğum doktorum spinal ve ya epidural olabilirsin sorun yok dedi 💐 ameliyat eden doktorum normal doğuma sıcak bakmıyor.
Yahyam_17 Nrglorkn skolyoz tam olarak nedir. Omiriklikle ki alakali. Bebeğimde omirilik açıklığı varmış arada videolarda bu ismi duyuyorum. Ama. Korkuyorum açıp dinlemeye
Nrglorkn [silindi] evet ben ameliyat oldum doktorumda spinal yapalım dedi ama yine bi anestezi doktoru ile görüşün dedi. Korkuyorum açıkçası
Nrglorkn esraizmirli ben amelyatlıyım platin var komple bugün doktor spinal yapalım dedi biraz korktum😔