Yusra21 Kızlar lütfen acil cevap verin sırtım ve karnım ağrıyor hafif kahvemsi lekelenme değil de çok afedersin lavobadayken lekelenme gibi bişey gördüm daha önce 3 düşüğüm oldu
bestesmom Yusra21 doktorunuza haber verip acile gidin bence hemen düşük diye düşünmeyin de tedbir olsun düşük daha kanamalı olyor bildiğim kadarıyla
alazzeyneperva Yusra21 böyle bi geçmişin de var hemen doktora görünmelisin umarim evladin seninledir hakkinda hayirlisi tabi Düşük olmayabilir korkmaya hemen panik yaomaya gerek yok önlem alsınlar tedaviyi uygulasinlar
Yama Yusra21 bnde 6+6hamileyim 2 kere düşük yaptim herkes sübyen iğnesi yaptı dedi sizde yaptrdinz mi
Rumrumeysa Yusra21 hemen endişelenmeyin düşük olmayabilir düşük riski olduğu durumda kahverengi lekelenme olur eğer risk varsa doktorunuz ona göre ilaç verir. Allah korusun bebişlerimizi , kucağınıza almayı nasip etsin
Mother__25 Yusra21 Yusracım 3 tane düşük vyaptiysan doktorlar bunun nedenini bulamiyorlarsa bi hocaya git belki sende subyen hastaligi vardir o hastalik olunca bebegin kalp atislari atnaya basladigi zaman bebek tutunamaz düşer eger oyle bisey varsa muska yazarlar sana