BirGolgi Bugün %80 kız denen çocuğumuzun %100 erkek olduğunu gördük🙈 erkek isimlerine pek hazırlıklı değildik kız olsaydı bade diye düşünmüştük. Şimdi de Can ve Özgür isimleri arasında kaldık eşim daha çok özgür diyor. Var mı isim fikirleri güzel anneler
Birannebirbebek7 BirGolgi aynı şekilde bizde aradık aradık bulamadık en son Çağatay ismine karar verdik
Mihribancglr BirGolgi celal Talat Semih Deniz Ercan (Benim tercihim ERTUĞRUL) Farklı deyince onlar geldi hepsinden daha bir tane tanıdım yok soylari tükeniyor 😅😅😅😅 ama Oğlum olursa ERTUĞRUL ♥️
Sadece_anne Asır olabilir mi mesela zaman demek. Hem kuranda bir sure adı asr suresi :) benimki oglansa düşünüyorum bu ismi
MDT Mihribancglr benim babamın ve yeğenimin ismi Celal. Bence güzel bir isim değil ama onun yanı sıra koymayı düşünen varsa önermem çünkü aşırı sinirli oluyorlar.Öyle normal bir sinirden bahsetmiyorum. Ortalığı yıkan bir sinir. Hatta celallenme diye bir deyim vardır bilirsiniz. Gerçekten karakterlerine yansıyor.
Yasoo96 BirGolgi Attilahan ve Giray isimlerini cok begeniyorum ama esimi ikna edemedim 😂 simdi Göktürk Efe’de karar kildik 🤷🏻♀️
Armindia BirGolgi Artun. Kökeni Türkçe, onurlu ve gururlu kimse demek ayrıca Türkiye de sadece bin kişi de filan var. Ben çok istiyordumda eşim istemeyince kaldı bari size söyliyim 😂
Hale_ee Armindia artun turk kokenli degil ermeni kokenli bir isim. Hatta artun altiparmak diye ermeni bir yazar var.
Demetk BirGolgi merhaba eşim cesur istoyor.biraz farkli ve degisik ben pek begenemedim.belki farkli iism isteyenler icin tavsiye edeyim.dedim.