babymert061 Merhaba kızlarr 😊 ben 24. Haftama girdim ve şuan 7 kilo aldım. 6. Aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor diyorlar. Ayda ortalama kaç kilo aldınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
3MelekAnnesi3 babymert061 oglumda 4 aydan sonra 16 kilo almıstım ama bu bebegimde smdiden 10 kilo aldım bende 23 haftalıgız son aylara kadar nolur bilmem Bi 15 daha alsam 25 kilo almıs olurum 🤯🤚
Minikturtageliyor babymert061 27. Haftamdayım 5 kilo almışım totelde ilerisi nasıl olur bilmiyorum 🤦🏻♀️
Dilan9280 babymert061 canım seninle aynıyız biz bende 7nci ayıma girdim 7 kilo aldım cok iyi diyolar normalde 20 kilo alan BİLe oluyormus şükür ben yinede cok dikat ediyorum cok yememeye gayret gösteriyorum
mervetanhan Beyzanuraslan valla inanın bunu herkes soruyor ama bir şey yaptıgım yok ben normaldede çok iriyimdir yani gebe kaldıgımda herkes bana kapıdan geçemiceksin demişti lakin öyle olmadı sürekli bebek için meyve sebze ve çok su tükettim sonuç bu doktorum bile şaşkın ve bu yüzden çok memnun 🙏🏼
Beyzanuraslan mervetanhan ay maşallah gerçekten Allah nazardan korusun ben 4 aylık hamileyim 2 kilo aldım bile 🤷♀️ herkes zayıf olduğum için böyle olduğunu söylüyor ama çokta zayıf değilim yani 58 kilo ile hamile kaldım boynumda 1.70 inşallah siz gibi olurum 🤭🤭
babymert061 bademsekeri42 çok güzel maşallah umarım böyle devam edersiniz bebişlerimiz sağlıklı olsun tabi öncelikle 🙏
serenty_123 27 inci haftadayım 6 kilo aldım toplamda yediklerime çok dikkat ediyorum neredeyse hiç bir öğün de ekmek tüketmiyorum hatta dikkat etmemden dolayı 23 marttan 5 mayısa kadar sadece 1 kilo almışım