Kayla Merhaba arkadaşlar.. Renkli ulturason yaptırıp, ücretini paylaşabilecek olan var mı? Ben bağcılar medilife’a gidiyorum. Henüz kendi hastanemden fiyat almadım.
Filedna Kayla Özel Adatıp Hastanesi Doçent dr. 625tl Prof. Dr. 850tl Çok ilgililerde yaklaşık 50-55 dk sürdü ama uygun pozisyondan herşeyi göremediği için 3 kere gittim sonunda tamamladık çok şükür sıkıntılı bir durum çıkmadı🎀
kubra122 Kayla ben Zeynep Kamil Hastanesi’nde yaptırdım p.tesi günü sabah 8 buçukta gittim saat 3 e kadar oradaydım bebeğim kalbini göstermiyordu saklıyordu 😊 bayaa ilgilendiler görene kadar salmadılar beni devlette randevu bulmak sıkıntı oluyor genelde bildiğim kadarıyla
Kayla Kayraninannnesi çok teşekkür ederim. Peki ne kadar sürede sonuçlandırdınız? Yani doktorunuz hemen gördü mü? Pek hakim değilim sürece, ilk gebeliğim kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum :)
Kayla Vera_vera hiç bilmiyorum, ben de merak ettiğim için şimdi buradan bir bilgi edineyim dedim. Sorularımıza cevap alabiliriz inşallah
Kayraninannnesi Vera_vera @Kayla yapıyorlar evet ama öncelikle randevu bulmak çok zor randevu verdikleri tarihte detaylı ultrason zamanınız geçmiş oluyor bide memnun olacağınız bir doktor bulmak çok zor normalde 45 dk süren ultrason devlette 5 dakikada bitiyor
Umuhn Vera_vera Zeynep Kamil yapıyor am randevu verirler mi bilmiyorum ben Sultanbeyli ersoyda yaptırdım 500dediler
Kayla Vera_vera özel fiyatını aşağı yukarı kestirdik ama devlet için bir cevap alamadık 😅 hiç devlete gitmedim ben bizim burası hem çok kalabalık hem çok olaylı. Allah için koronadan da korkuyorum o kalabalığa girmek pek akıl karı değil şuan. Şükür olsun doktorumdan hastanemden memnunum şuan için. Sadece tahlili testi falanı filanı bahane edio bayağı soyuyolar adamı. Şimdi o yüzden genel olarak bir bilgi edineyim dedim.
Vera_vera Kayla evet devlette yapıyolarmış ama 5 dakika falan sürüyomuş yani özeldeki gibi 45,50 dakika sürmüyor renkli ultrasonun fiyatları özelde gerçekten çok pahalıymış
Vera_vera Kayraninannnesi dimi öyle yapıyolar ama özelde baya pahalıymış devlet yapıyomu bilmek istedim teşekkür ederim
Busra333 Vera_vera devlette de doktoruna bağlı bence güzel ilgilendi diyen hamilelerde duydum cnm ama araştır istersen devlette de özel de içine ne sinerse