Tortatepe Detaylı ultrasona girdim bebeğimin kalbinde delik ve safra kesesi karaciğer arasında kiste rastlandı. %40 oranında down sendromu dendi. Amniyosentez yapmak istiyorlar. İki gündür kendimi yiyip bitiriyorum böyle durumla karşılaşan var mı?
MinikMicizem Tortatepe yüzde 40 demiş nie sitrese gryosunz tek başına birşey ifade etmez ense kalınlığı burun kemiğinde bakılması lazım amniyosentez riskli birşey iyi düşünün lütfen
Mom54544 Tortatepe Kalpte delik çogu bebekte oluyo halamın kızında da çıktı gebelikte bu şekilde sunan sağlıklı ve geçti zamanla kapandı o delik
Tortatepe MinikMicizem ense kalınlığı ve burun kemiğinde bişeye rastlanmadı. İkili testim de temizdi. İyimser konuşmadılar pek
MinikMicizem Tortatepe hiç sitrese girmeyin boşuna Allah’ın izniyle birşey yoktur ha warsa ben çocuğumu aldrcam duosaniz yaptrin sonuçta o testinde yapılırken riski War onuda düşünün riski olmasa o testi herkes kabul eder yaptrr orasida bı gercek
vogue Tortatepe tek basına delik tanı olmaz ki neler okuyoruz burda, sıkmayın hemen canınızı. Baska bir perinataloğa daha gidin bence amniyo yaptıracaksanız da kafanızda şüphe kalmasın. İnşallah korktuğunuz gibi değildir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Serpilbb Tortatepe ben geçen hafta amniyosentez yaptırdım canım. Korkulduğu gibi bişey değil sonrasındada hiç bi sıkıntı yaşamadım şükür. Tüm hamileliğini bu stresle geçirmektense yaptır derim ama tercih senin tabiki. Sonucunuda bu gün aldım
Tortatepe Serpilbb 22 haftalık oldu bebek. Amniyosentez riskli olmaz mı bebek çok büyük değil mi yaptırmak için. Doktor ben yapıyosam sıkıntı olmaz diye konuşuyor
Serpilbb Tortatepe bende 22. Haftada yaptırdım ultrasonra aynı zamanda kontrol ediyoelar bebeği korkulacak birşey değil
Gmzoztrk Tortatepe canım bendede toxoplazma sorunu vardı 12. Haftamda detaylıya girdim hiç bir problem görülmedi ama doktorum 19. Haftaya verdi bi sonraki detaylı randevusunu olurda amniyosentez yapılırsa diye 22.hafta geç olur dedi bence iyi bir perinatoloji doktoru bul mümkün mertebe profesör olsun nacizane tavsiyem
Serpilbb MinikMicizem aldırmayla ne ilgisi var hanımefendi ben yaptırdım eğer çocuğumda bir sıkıtı varsa doğduktan sonra ona göre ortam hazırlamak için. Benim spina bifida riski çıktı ve bu bebekler doğduktan sonra ameliyat edilmesi gerekiyor direk.
MinikMicizem Serpilbb sonuçta amniyosentezin riski War göz ardı edilecek bişey değil kalpteki o sorun sadece down sendromu belirtisi olamaz tek başına anlatmaya çalıştığım o
tugba9293 nifty testi yaptırın bana da detaylıda bişeyler dediler sizi cok iyi anlıyorum . testimiz temiz çıktı cok şükür amnşyosentez e güvenemedim ben
Ela20 Tortatepe rabbim güç kuvvet versin sana yüreğine ferahlık versin inşallah yoktur bir şey rabbim bebeğine sağlık versin