mrvegnr 6+1 sadece kese göründü bebek ve kalp atışı ne zaman duyulur? Doktorum çok erken bebek daha görülmez herşey gayet güzel hiç bir sıkıntı yok dedi ilk gebeliğim 🙈
So12345678 mrvegnr kuzum geç duyuluyormuş bende 8+2 yim 7 haftalıkken gittim doktor dinletmedi çok az bir ses duydum kendi doktoruma gideceğim İnşAllah bakalım o ne dicek endişelenme
Narinko mrvegnr 5+5 te keseyi de içindeki bebeği de gördüm ben. Ama kalp atışı için daha erken dedi bayram sonrası inşallah. Canınızı sıkmayın bayramdan sonra sizde görürsünüz inşallah 🙏🏻
mrvegnr So12345678 şimdi benim son adet tarihime göre hesaplamamla doktorun hasaplaması aynımı acaba ? Ben bebeğide göremedimde sadece kese var doktor çok erken diyor ama çoğu kişi 6 haftada bebeği görüyor kesede 🙊
mrvegnr Narinko inşallah görürüm ilk gebelik böyle oluyor sanırım insanın içi içine sığmıyor devamlı bi merak var içimde ♥️
So12345678 mrvegnr doktorun hesaplaması aynı değil canim bizimkiyle herkesin bir değil canım gebeliği korkma içini ferah tut bir şey olmaz Allahın iznyle
mrvegnr So12345678 doktor devamlı çok erken diyor çünkü 🙊 bencede bizim hesap farklı onların farklı 😁 allaha şükür bi sıkıntı yokmuş kese çok güzel şuan herşey yolunda dedi 😍
kedilianneee mrvegnr canım merhaba ben bugün gördüm bebeğimi ve kalp atışını dinledim(7+5). 2 hafta önce gittiğimde benim de sadece kesem görünüyordu. 7. Haftada duyarsın muhtemelen 👼🌸
So12345678 mrvegnr Aman olmasın MaşAllah canım Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲senin doktor demiş gene benim devlete gittiğim doktor hiç bir şey demeden yolladı saolsun 😂
mrvegnr So12345678 amin inşallah allah herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ♥️ Çok şükür doktorum güzel güzel anlattı biraz benim evhamın sanırım🥺
So12345678 mrvegnr Amin İnşAllah kuzum İnşAllah bende korkuyorum bakalım ne diyecek doktorum 🤗doktorun sorun yok demiş zaten korkma kuzum
Sibelbilen mrvegnr Benimde ultrasonda sadece kese göründü ama alttan muayneyle bakınca bebekte görüldü 6nci haftamda
Narinko Kubraselamii13 adetim 4 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım 1239 du. Dün randevuya gittiğimizde tekrar yaptırdık ama sonuçları almadık henüz