Sevens Merhana doktorum kalp atisi için bayramdan sonraya randevu verdi ama ben heyecanlıyım ve düşünüyorum tedirginlikte var arefe günü 6+2 gitsem duyulur mu acaba ?
BTSG04 Sevens benim 6+2 de vajinal bakıldı duyulmadı sadece kese vardı 2 hafta sonra gittiğimde yine vajinal bakıldı duyduk. Herkeste değişiyor
_Aysgll_ Sevens herkeste degisiyo canım. Ben 5+2 de duydum. Her gebelikte bile degisiyo ilk gebeligimde 8+2 de duymuştum 🤗 içini ferah tut
Mother__25 BTSG04 neden 2 hafta sonra gittigimde 8 jaftalik okuyo alttan baktilar karindan goremedimi
2kizanasi Değişkenlik gösteren bir durum bu ben geçen hafta gittim 6+2de duyulmadı haftaya gel demişti bugün duydum :)
BTSG04 Mother__25 ben yurt dışında yaşıyorum canım burda ilk 5 ay sadece vajinal bakılıyor hiç karından bakılmaz
Baharboran Merhaba hanımlar sat 28 mart ama hala olmadım bugün gebelik testi yaptım negatif sonuç ne yapmalıyım sizce?
Semy Sevens ben 5+4 te duymuştum ilk gayet güzel demişti. 9 haftalık gittiğimde iyice hızlanmıştı. Sizde duyarsınız inşallah 🌸
Sabirellaaaa Son adet tarihim 21 Mart bugün test yaptım 3 kere pozitif henüz doktora falan gitmedim hafta içi gideceğim umarım çabucak duyulur kalbi