Semashbl milena11 yok bizimki herşeyi bilir 🤭 evet çok şükür azalttık günü hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Bebeklimm EsilaNil benimki de 3. Bebiş bende daha bi zıbın bile almadım şu yasaklar kalksa da bi toplu alışverişe çıkabilsem diye bekliyorum 32. Haftadayım inş zamanında gelir de elim ayağıma dolaşmaz
milena11 Bebeklimm yasaklar herkesi mafetti ama 3.bebekmiş sen tecrübelisindir hemen halledersin inşallah, 😍
gulnihal89 Happyasya bizimkiler de öyle . Sinir oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacağı varsa engel olacaklar alışverişi geç yaparak. Ne sacmalik. 🤪
KasimMom milena11 en iyisini yapmışsın 2 hafta var doğumuma hiç birşey almadım ilk başta azar azar alsaydım şu an bitmişti belki ama sona kalınca masraf çok geliyor
milena11 KasimMom valla hem hevesten yaptım hemde masraftan korkuma. Zamanında çeyizlerimide erken almıştım herkes aman modası geçer derdi falan. Hep diyorum iyiki erken almışım bebiştede öyle olur inşallah
0267 milena11 ay tıpkı ben bende 17 haftalık oldum bir çok şeyi hazır. Almamak için kendimi zor tutuyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin