Hcrlyla milena11 benim kaynanm yikamana gerek yok diyor cocugun mikropada ihtiyaci varmis 🤦♀️ Utulemeklede ugrasmazsin diyor hani ne gereği var der gibi benim ilk cocugum hevesle yaparim hepsini sinirimi bozuyor surekli 😡
milena11 Hcrlyla aa o ne biçim iş biz kendimize aldığımız kıyafetleri bile yıkamadan giymiyoruz olur mu öyle şey. Kaynananıza cevabını verin hiç sallamayın moralinizi bozmayın 🙏🏻
milena11 emiras59 keainlikle ya benim oğlum olacak hele kız bebiş bekleyenler okadar güzel şeyler varki kız çocuklarına içim gidiyor🙈
Pambix milena11 inşaallah canim, çok teşekkür ederim…aynen abiden kalanlar var abi Mayıs bebegiydi biraz uzun kollu ihtiyacımız olacak kıyafet olarak onu da son zamanlara hallederiz insalalh o günlere gelelimde hayırlısıyla 🥰
leyla_ok milena11 Memleketten uzak yerdeyim kimse yok burda.Annemde pandemiden gelemiyor.İş başa düştü hepsiyle tek ilgileniyorum.Çevren var ise o şansını sonuna kadar kullan 😂
milena11 leyla_ok herkes bebek sevelim demeyi biliyor ne kadar ekmek okadar köfte🤣🤣🤣 Allah sana kolaylık versin. Sıkma hiç canını tatlı yorgunluklar 😍
milena11 Mom54544 bizimkine kalsa 7 8 i bırak hiç bişeye gerek yok😅 çocuğu incir yaprağına mı saracaz dedim en son😅 allahtan ona soran yok ben alırım herşeyi😅
Mom54544 milena11 E yani erkekler farklı dusunuyo bizden ben ilk öğrendiğim de başladım fav lamaya daha bı dur bu ne acele demeye başladı halende aynı diyo indirimde gördükçe alalım diyorum ben toplu Alıcam diyo inşallah diyorum😊
milena11 ipekylmaz ben kapalıyım her tüelü olumsuzluğa sizde görmeyin duymayın hiç kötüyü çağırmayın 🙏🏻
milena11 gulin-35 bugün valla doktora kontrole gittim geldim öldğm bittim ağustosta dopum tam yaza gelrcek sıcaklar napıcaz hiç bilmiyorum
gulin-35 milena11 ayn cok sıcak ıkı ay evde klımanın altında durcaz artık kontroller harıcı cıkmıcaz baska care yok 😀
milena11 eslemeslem benimde şuan alamadığım şeyler karar veremediklerim😅😅 çok çeşit olunca napacağını şaşırıyor insan
milena11 Mom54544 toplu alacaksa tamam ama alma xamanı gelince ona gerek yok buna gerek yok derse üzer😅😅
milena11 Remziye_2121 vallahi helal olsun size ben çatlardım kızda olsa erkekte önemli değil tabiki ama ne bilim çok heyecanlı merak ederdim🙈
Happyasya MDT allaha şükür benim bi sıkıntım yok. Hassas olduğumu da düşünmüyorum bizim aramızda o mesele zateb hallettik
badehandeyldz milena11 sen yine iyi hamile haberini duymuşsun ben fol yok yumurta yokken çoğu şeyi almıştım🤣🤣