Ayisigi45 Nisan 15 te rahim filmi çekildim 2 tüpümde kapaliymış açıldı şükürler olsun adetim 2 gün gecikti normalde gününden önce gelir sol kasığım aşırı ağrıyor batmalar oluyor neden bilmiyorum
Aras_bebek Ayisigi45 ben rahim filminden hemen sonra hamile kalmıştım şuan 32+6 haftalığız 🥰 inşallah sizde hamilesinizdir test yapın çıkar 2 gün gecikme olmuş 🤲🥰
Gul2808 Ayisigi45 20 Nisan’da çekildim bnde film şükür bir sorun çıkmadı ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı 4 gün var daha bata
derya45 Ayisigi45 canım benim oh çok şükür .Darısı bana ben de rahim filmi çekildim pcoluyum hem de ağır olanı dua et bize de .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gul2808 Ayisigi45 ayy çok sevindim darısi başıma inşallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️🙏
Dolunayimiz Güzel haberler görmek ne kadar hoşş 😍😍 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿
Emineyldzlrr Şu mübarek gecede rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin ❤️😍