Momlf Halenur-42 yalancı kuzu ya sabırsız kız çok hareketli rahatsız ediyor 😂 bakalım ne zaman gelicek
Mericimekannesi Halenur-42 önceden özelemi muayene oluyordunuz yoksa şehir hastanesinemi? Ben özeldeyim doğumu şehir hastnesinde yapicam ama bakarlarmi bilmiyorum
Halenur-42 Momlf az daha beklesin yaramaz son günlerinin tadını çıkar 😀 Melike hanımdan memnun kaldın mı kuzum nasıldı randevu mu aldın direk mi gittin
Halenur-42 Mericimekannesi 15 temmuza da gittim bir kaç kez sonra hep şehir hastanesine devam ettim canım ama yaparlar sancın geldiğinde direk acilden giriş yap bakıyorlar özelden gelen vardı ben doğum yaptığım zamanlar
Momlf Halenur-42 randevu almıştım kzuu perşembe ye çağırdı randevu almaya çalış dedi ama alamazsam bile gidicem görüncem memnun kaldım 😍
Mericimekannesi Halenur-42 özelden devlete geçince prtada kalirsin bakmazlar ilgilenmezler diyenlee var çok korkuyorum açıkcasi
Halenur-42 Mericimekannesi yok canım benim mecbur bakacaklar sadece soruyorlar sancı odasında bi form dolduruyorlar hamilelik sürecinde hangi hastaneye devam ettin diye benimle çokta güzel ilgilendiler hiç duyma olumsuz konuşanları
Mrvsmt2502 Halenur-42 Mericimekannesi Momlf Şehir hastanesine nasıl randevu bulabiliyorsunuz ben konyada hiçbi hastaneye randevu bulamıyorum 1 kere belviranlıda buldum başka denk gelmedi hiç
Momlf Mrvsmt2502 bende sıkıntı çektim çok sık kontrol edip aldım mhrs sistemden bazen alamadım gidemedim sıkıntı gerçekten
Halenur-42 Mrvsmt2502 bana sürekli bildirim geliyordu randevu açıldıkça bazen mesaj gelmediği de oldu her gün ısrarla aradım 182 yi 36 haftadan sonra randevusuz gitmeye başladım