Tugcesusam Ben bugün 6+2 oldum cok bulantım var ve hiç birşey yiyemiyorum herşey kokuyo artık birşey yiyemekten düşüp bayılcam
Kucukmucize Tugcesusam canım ben 18. Haftadayım geçti.Benimde başlarda çoktu prilam dr bulantı hapı kullandım o sayede iyidim doktoruna sor bi.
Aysenuray Tugcesusam daha yolun cok basındasın canım bulantı ilacını iç ben ilk hamileliğimde doğuma kadar kustum şuan ikinci 13 haftalıgım hala cok siddetli devam ediyo
Mom72626 Tugcesusam bulantı hapı başlamalısın canım benim de kızımda ilk hamileliğimde su içsem dahi kusuyordum serumlarla zofer hapla ayakta duruyordum. Şuan 12 haftalık 2. Kez hamileyim şükür bunda nasıl geldik 12 haftaya anlamadım hiç
Tugcesusam Kucukmucize baan bugün doktor verdi kullanıcam doktor gece yatmadan 2 tane dedi 2 tane içmem normel mi?
Yaya Kucukmucize selam canim.mende 18 haftalik hamileyim acaba beneyin kilirdiyomu?hiss ediyomusun?ben hiss etmiyorumda o yuzden sordu.
Zeynp93 Benımde 6+1 de başladı şuan 10+5 deyım hala devam ediyo herşeyden tiksindim 12. Haftadan sonra azalıyor diyolar inşAllah öyle olur
Yusra21 Tugcesusam ben 6+6 yim bulantım var ama kolay kusan biri olmadığım için daha kusma yok bi yandan umarım olmaz diyorum diğer yandan normal mi acaba diyorum
Biranne2 Tugcesusam 14 haftalık oldum hala bulanıyor hep az giyebiliyorum o da bulandırıyor gerçi bir tuttu mu durmak bilmiyor 😔
Kucukmucize Yaya canım bende hissetmiyorum arada böyle kaç günde bi pıt pıt damar atışı gibi birşey hissetim o
Yaya Kucukmucize karninizin neresinde?ben surekli karnimi gozetliyorum ama neresini gozetleyim bilmiyorum
Bebebebe Tugcesusam 18. haftamdayım ve hala ara ara yokluyo bni bulantı hapı kullandım prilam o baya bi geçiriyodu
Yaya Kucukmucize saglikla dogur canim kasik bel gogus agrin falan varmi yoksa benim gini hepsi gecdimi?
Kucukmucize Yaya amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi 🙏bel ağrım var canım kasık ağrısı arada göğüs yok
merveosman2627 Tugcesusam tatlım bende 7. Haftamdayım geçen gün çok kötü kustum doktorumu aradım hemen çünkü mide bulantısı ve kusmayı asla dayanamam bana prillam Dr. Yazdı onu kullandıktan sonra hemen geçti normal hamile değilmişim gibi