miniginannesi9 Haftama gireceğim.Kizlar inanmicaksiniz ama Karnımdan ses geliyor.hani ağzınız kurur dudakta bı ıslaklık olur da bı ses çıkar ya, valla o tarz bi ses geliyor iki üç gündür, gaz falan değil. Böyle bişi yaşayan duyan var mi
miniginannesi9 miniginannesi9 doktora söylemeye çekindim benle dalga geçer diye, ama bu bir degik iki değil. Bikac gündür ses geliyor inaninki
Neseli5 miniginannesi9 çıt sesi mi, bende de oluyor bebek hareket ederken birçok gebe buna şahit oluyor ama bilimsel bir açıklaması yokmuş eklem sesi diyenler var
miniginannesi9 miniginannesi9 Şimdi de geldi, bu neden olur birisi bişey desin ya, eşime diyorum inanmıyor gülüyor
miniginannesi9 Krizantem_ valla çıt çıt değil de dudakların kapaliyken bı anda açarsın da bı ses gelir öyle bişi
Leylaalin miniginannesi9 Sizi kast etmiyorum birimde bebeğimin ağlamasını duydum demişti ☺️ kordona değebilir hareket ederken hıçkırıkta olabilir bunda inanmayacak bi şey
miniginannesi9 Leylaalin bebeğin aglamasiNi duymak falan komik geliyor kulaga. Ama benimki daha farklı bı ses, böyle dudaklarını açarken bazen böyle bı pıt ses çıkar ya oyle
mavis24 miniginannesi9 şuan tam olarak bunu yaşıyorum 😂 eşime valla karnımdan ses geliyo diyorum inanmıto tuhaf bi ses var kesinlikle gaz değil 😂😂😂
Diilruba miniginannesi9 ilk hamileliği de bende de oluyor Du doktora sordum hıçkırık veya bebeğin eklem sesi demişti olabiliyor şimdi ikinci gebelik 32 haftaya girdik ses yok bu sefer😂