alininannesiii Kızlar renkli ultrason kaçıncı hafta da veriliyor böyle ben detaylı yüzünün renkli bir fotoğrafını istiyorum çok merak ediyorum kaçıncı hafta da verilir tahminen 🙄
Ates21 alininannesiii Ben 25 haftada gittiğimde sordum doktoruma renkli yüzünü verirmisiniz diye bebeğe bağlı pozisyon uygunsa verilir dedi ama vermedi şimdi 2 hafta sonra 30 olacam yine isteyecem inşallah bunda verir
zeytinkiz alininannesiii 30 dan sonra daha net cıkıyor dıolar bende istiyorum ya sırf ultrason görüntüsü için 🤭
Omerhatice alininannesiii ben 24+da gittim net yüzünü gördüm canım 🤗 23 24 de yada ondan sonra gidince bariz görünür Tabi 20 de falan da gidiliyor ama malum 1 2 günün bile çok önemi varken 1 kac hafta daha büyük bi önem taşıyor 🥰
Parla_ alininannesiii bizim doktorumuz her komtrole gittiğimizde bir tane de renkli veriyor en başından beri
Seydakzyli24 Ates21 detaylı uktrasonda mı verılıyor sadrcr yoksa normal ultrasonda gorebilirmiyiz yuzunu
Maria9 Bazı doktorların renkli çıktısı olmuyor benimkinin yok sadece detaylı da aldığım var oda 21. Hafta da başka perinatoloji uzmanına gitmiştim onun beni de çok üzüyor bu durum 🥲
alininannesiii zeytinkiz 30 mu çok geç 30 ama ya 😞 özele gidiyorum birdahaki kontrolüm 3 hafta sonra bir sorucam inş verir gerçi 18 haftalık oluyorum 3 hafta sonra vereceğini sanmıyorum ama erken olur heralde en azından 20 21 haftalarda verilmesi gerek bence
zeytinkiz alininannesiii Ben 21. Haftamda detaylı ultrasona girdim siyah beyaz verildi onda bile yandan burnu eli belliydi ama renkli ultrason bence 30 dan sonra. Youtube Kağan KOCATEPE var orda hep renklılerde 30.haftadan sonra cok güzel cıkıyor resmen vesikalık gibi. O yüzden dedim. Yoksa herkesin kendi kararı 🤭
Seydakzyli24 zeytinkiz renkli ultrason 30 dan sonra cekılıyormu benım haftam gectı detaylıya giremiyorum 30 da girebilirmiyim yuzunu goröeyı cok istiyorum
Lulemom Haftadan beri renkli çıktı veriyo doktorum. Doktorun cihazında varsa her kontrolde bakıyo ve çıktı olarakta veriyo.
alininannesiii Lulemom 12 haftalık nasıl renkli canım foto atma şansın var mı acaba malum biz alamadık merak ettim ☺️
Lulemom alininannesiii yakınlaştırıp bakarsan üstte haftalar yazıyo. Sol üstteki 12. Hafta. Sağ üstteki 17. Hafta. En alttaki de 22. Hafta https:
Mom54544 alininannesiii 12 de verdi 16 da da verdi doktorum 20 de gideyim ordada Alıcam inşallah 😊 hatta uygun pozisyonda denk geldi yüzü belliydi yavrucagzimin 😍
Lulemom alininannesiii teşekkür ederiz 🥰 bu haftaya kadar uzaylı gibiydi. Haftaya 25 haftalık olcaz kontrol var. Doktorum bebek görünümüne bürünmüş olur demişti. Sabırsızlıkla bekliyorum 😍
thepurple alininannesiii renkli ultrasonun verilme zamanı mı var 13 haftalıkken gittiğim bi doktor yüzünün 3D renkli ultrasonunu vermişti
zeytinkiz Seydakzyli24 renklı ultrasona farklı detaylı ultrason taraması farklı canım tabii ki girebilirsin. Bende doktor arastırıp girmeyi düşünüyorum sırf görüntü için 🤭😆