Zeynep_18 22Ege00 şuan 31+2 yim 29 haftada 1450 gramdı, bel ve sırt ağrısı mide yanmasına mücadele ediyorum. Çantamız hazır ☺️
Armindia MDT O beyaz akıntı mantar olabilir dedi degilsede yogurt vücuttaki toksin ve mikropları atıyorya ondan sigara içenlerede günlük 1 kase öneriyorlar
MDT Armindia anladım vanım benimki mantar değil ona eminim ama vücuttaki istenmeyen bir fazlalığı attığım kesin. Yoğurt yemeyi arttırsam iyi olacak
Deletedmom_5 22Ege00 kıyafetleri daha yıkamadım çantada hazırlamadım 32 de başlıcam allah nasip ederse :) bu ara kabızlığım çok arttı ayaklarımda ödem var uyku hat safhada halsizlik aldı başını gidiyor 😁
Yesima_09 Deletedmom_5 Bence fırsat buldukça ufaktan at makinaya hafta ilerledikçe iyice zorlaşıyor 😅
Deletedmom_5 Yesima_09 tek basımayım yardım edicek kimse yok badana yaptık evi yavaş yavaş 1 haftada anca toplayabildim yorgunlugumu 1-2 haftaya anca atarım sonra tam gaz devam insallah🙂
34Sare 22Ege00 29. Haftadayım kasıklarım çok ağrıyor ve halsizim,kasıklarımın ağrısından yürürken zorlanıyorum, 🙃birde gece ateş basıyor🙃 birde huzursuz bacak sendromu uykuya dalmama izin vermiyor🙃 bir de nefesim daralıyor🙃 bu kadar😁 çabtam hazır değilm 33 ten sonra hazırlamayı düşünüyorum🥰
Armindia Busraseda Neler yapiyosunuz ben bel ağrısı için sürekli 2 iş yapınca yatiyorumki ağrısı geçsin diye …. akıntıya yapacak bisey yok bol yogurt tüketiyorum.. diş etlerimide dişlerimi sıka sıka acı çekiyorum 😂
Busraseda Armindia artık yatmaktan her yerim ağrıyor :)) yoğurt ve süt bolcana tüketiyorm dişime de bu ara tuzlu gargara yapıyorum iyi geliyor
34Sare Armindia bir çok sebebi var benimki kansızlığa bağlı, yatınca bacaklarım hareketsiz kalınca sanki kemiklerim gıdıklanıyor gibi oluyor ve uyutmuyor, demir ilacını düzenli bir kaç ay kullanınca geçiyor, şimdi de hamilelik yüzünden galiba
jasmin001 22Ege00 29 haftaligim cantam hazır değil bayramda insallah hazirlayacam kargo bekliyorum. Ayak ve bel ağrıları cekiyorum uyku duzenim bozuldu yana yatmaktan yanlarim agriyor 😁
Deletedmom_5 Yesima_09 öyle malesef insan böyle zamanda bi abla kardeş arkadaş anne gibi birini istiyo :)
mavis24 Kızlar çanta olarak nasıl bi çanta aldınız ben anne bebek çantası alıcam alan varmı memnun kalan
Ozge98 mavis24 ben baby plus seyahat çantası diye geçen bebek bakım çantasını almıştım gri ve gold rengi daha kullanmadım ama çok beğendim
Aysekoroglu 22Ege00 27 haftamda gitmiştim 1.118 gramdı şimdi 29+3 olduk nekadardır bilemiyorum herşeyimiz hazır sadece çantaya koymak kaldı bahar temizliği yapıyorum bacak bel ağrım oluyo hafiften onun dışında çok şükür iyiyiz
mminikmmucizemm 22Ege00 şuan 30+1 🙋🏼♀️Son kontrolümü 28+5te olmuştum 1426 gramdı bütün eksikler tamam ama kapanmadan sonra evi dip bucak temizledikten sonra kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Ozge98 mavis24 e bebeğin sitesinden aldım ben aldığımda indirimdeydi 50 TL ye almıştım şu an fiyatını bilmiyorum