Yoncaglseven 16.haftadayim bu haftalarda olup ya da geçirip şiddetli baş ağrısı çeken var mi ? Ne yaptı isem gecmiyor önerilerinizi alabilir miyim ?
Emregizem Yoncaglseven canımm şiddetli baş ağrısıyla hastaneye gitti yakınım korona vürüs testi pozitif çıktı çok dikkat edin kendinize iyi bakın vallahi ortalık çokk çok kötü durumda allahım sonumuzu hayır etsin inşallah 💓🙏🙏🙏
Muratnannesi Yoncaglseven 20.haftaya kadar çektim baş ağrısı her doktora sordupumda hormonlardan çok normal dedi
Emirinannesi34 Yoncaglseven kolonya ile masaj yaptırıyorum valla eşime arada da buz koyuyorum 5 dk tutup geri kaldırıyorum. İyi geliyor
Remziye_2121 Yoncaglseven benim bekarlıktan beridir migrenimde var şuan 18+1 im her zaman baş ağrım olur ama parol zararlı değil hamilelikte
Deryakar Benimde ara ara baş agrilarim oluyor nane yağı sürüyorum azda olsa rahatlatıyor. karanlık bir ortamda uyumaya çalışıyorum. Birde şu tuketimime dikkat ediyorum. Allah yardımcın olsun çeken bilir😕
Yasemin-grbz Benim de baş ağrılarım çok oluyordu o haftalarda ne yapsam geçmiyordu 21.haftadan evdeyim çalışmıyorum kalmadı baş ağrısı
gulnihal89 Benim de 12. Den 15. Haftaya kadar oldu şiddetli baş agrilarim. Ama hamilelikte normal olduğunu bildiğim için hic ağrı kesici almadım. Dayandım öyle. Geçti bi süre sonra