Aysaagul Alara005 başvuru yapmak gerekiyor mu doğum parası için ve ne kadar doğum parası postu açtın ne zaman düşer bilmiyorum ama bende merak ettim
Fatosef Alara005 gebeyken mi başvuru yaptınız yoksa doğumdan sonra mı bide nerden basvuruyorsunuz buna bende düşünüyorum da nasıl ve nerden olduğunu merak ettim.
Alara005 Aysaagul yok belli şartları var çalışmak gerekiyor hamileyken sigorta 90 gün yatması 32 haftada rapor alman gibi şartlar var çalışanlar icin
Alara005 Fatosef yok belli şartları var çalışmak gerekiyor hamileyken sigorta 90 gün yatması 32 haftada rapor alman gibi şartlar var çalışanlar icin
Alara005 AysenO yok belli şartları var çalışmak gerekiyor hamileyken sigorta 90 gün yatması 32 haftada rapor alman gibi şartlar var çalışanlar icin
Alara005 MerveKaya38 yok belli şartları var çalışmak gerekiyor hamileyken sigorta 90 gün yatması 32 haftada rapor alman gibi şartlar var çalışanlar icin
Nrcncygn Alara005 bende yapmadım ama direk pttden alabildiğimize göre sisteme kendi düşüyor galiba bağlı bulunduğumuz saglık sigortasında görünüyodur zaten doğum yaptığımız