zehranurr Kızlar bu ağrıya buz dışında bir çözümünüz var mı? Buzu denedim işe yaramıyor ağrı kesici içmek istemiyorum. Kolumu sağlık ocağında hemşirenin eline bıraktım sanki 😫 kopuyo resmen 🥴
azraaaaa zehranurr benimde ilk gün çok ağrıdı hatta gece uyuyamadım ağrıdan sonraki gün geçti hiç bişey yapmadım uygulama olarak
Nefii zehranurr bana kolonyayı buzdolabına koy soğuyunca pamuğa dök onunla sil dedi şişlik ve kızarıklık için iyiymiş ama ağrıya sadece buz demişti belki kolonya fayda eder bi deneyin isterseniz 🤷🏻♀️
azraaaaa zehranurr benim ilk gebeliğimde ağrısı uzun sürmüştü yani birkaç gün geçer inşallah sizinde merak etmeyin
azraaaaa zehranurr bana 22 haftalık olunca gel demişti hemşire ama ben biraz geç gittim elimde olmayan nedenlerden ötürü 23 hafta 5 günlükken yaptırdım ilk dozu yani birkaç gün önce yaptırdım
Sibel081 zehranurr Doktorum 22 haftadan önce yaptirman gerekmiyor dedi ikinci dozu da 1 ay sonra yaptırırsın dedi onun için sordum benim biraz geç olacak o halde
AysenO Kızlar bence hiçbişey sürmeyin ebem bana banyo bile yapma 1 gün boyunca dedi. Nolur nolmaz ben hiç aşı yerime dokunmadım bile. zaten 4 gün sonra geçiyo tamamen 🥰
ElifLevent Bugün aşı oldum ben de, taş gibi oldu kolum hareket ettikçe yukarı kaldırdıkça açıyor, üstüne yatınca da acıyor,ne yapmak lazım bilmiyorum. 19+6 haftamdayim. Siz kaçıncı haftada oldunuz aşıyı?
azraaaaa Ama yaptığım o günün gecesi bildiğin sıtma tuttu beni ağrısından çok ağrıyordu sızlıyordu kolum sabaha kadar uyuyamadım