Ocakmam Kızlar bilginiz var mı bu konuda. Daha önce doktora soranınız oldu mu.? Ben ilk doz oldum o zaman hamile değildim ama şu an 5 haftalık hamileyim. 2 doz olmak için merak ediyorum.
Busbushatun Ocakmam ılk 3 ay hatta 3bucuk 4 ay kadr onerılmıyor hatta yapılmıyor olabılır canım 2.doz ıcın fark etmıyordur yıne aynıdır dıye dusunuylrum
glnzem Ocakmam ilk 3 ay yapılmıyor diye biliyorum. Benim sağlık ocağındaki doktorum isteğe bağlı olmak istiyorsan olabilirsin dedi ama ben 36 haftalığım
elisa123 Ocakmam Ben Sağlık Ocağın da Ebeye sordum önermiyorum dedi Saglık calisanı arkadası hamile o bile vurulmadı dedi Bende düşünmûyorum asılar çok yeni hamilelikte ne olur nasıl bir yan etkisi var net bilinmiyor
PurpleTail Ocakmam İki tanesi kadın doğumcu bir tanesi dahiliye doktoru olmak üzere toplamda üç doktora sordum üçü de son karar senin ama ben önermiyorum dedi ben de öğretmen olup aşı hakkım geldiği halde yaptırmadım. Nedense hamilelikte pek içim elvermiyor
Merveselimmm Ben de doktoruma sormuştum 4 ayliktim o zaman. Bu konuda kesin bişey olmadığı için doğumdan sonra yaptır demişti ne olur ne olmaz